Keystone logo
Hong Kong Polytechnic University

Hong Kong Polytechnic University

Hong Kong Polytechnic University

Invoering

Met 80 jaar trotse traditie is PolyU een onderzoeksuniversiteit van wereldklasse, die tot de 100 beste instellingen ter wereld behoort.

De Hong Kong Polytechnic University (PolyU) is een thuis voor het opleiden van denkers, communicatoren en ontdekkers in het leveren van een positieve impact. We zijn toegewijd om vandaag de leiders van morgen op te leiden door middel van een professioneel georiënteerde opleiding die afgestudeerden ongeëvenaarde plaatsingen biedt om te gedijen in bedrijven en industrieën.

We streven naar interdisciplinair onderzoek en impactvolle innovaties voor ontdekkingen om echte uitdagingen op te lossen. Onze onderzoekers ontwikkelen baanbrekende ideeën, bevorderen duurzaamheid, verbeteren de economische resultaten en verbeteren het leven van gemeenschappen ten behoeve van Hong Kong, het land en de wereld.

Ons motto

Om te leren en toe te passen, ten behoeve van de mensheid

Het bovenstaande is afgeleid van het Chinese motto, geciteerd uit de grote Chinese klassieker Yijing (Boek van verandering) en twee oude verhandelingen, een uit de Han-dynastie en de andere uit pre-Qin-tijden.

De originele Chinese tekst kan als volgt worden geparafraseerd: "Leer elke waarheid en gebruik de geleerde kennis om elke taak te volbrengen" en "om te leren; om te dienen".

Onze visie

Wees een toonaangevende universiteit die kennis bevordert en overdraagt, en het beste holistische onderwijs biedt ten behoeve van Hong Kong, het land en de wereld.

Onze missie

Om impactvol onderzoek na te streven dat de wereld ten goede komt.

Kritische denkers, effectieve communicatoren, innovatieve probleemoplossers en maatschappelijk verantwoordelijke wereldburgers koesteren.

Een universitaire gemeenschap bevorderen waarin alle leden kunnen excelleren in hun ambities met een sterk gevoel van verbondenheid en trots.

Internationale gemeenschap

Geniet van een internationale, verrijkende en inclusieve campusomgeving. Via ons uitgebreide wereldwijde netwerk krijgt u toegang tot internationale academische uitwisselingen en vergroot u uw begrip en waardering van culturele diversiteit en bredere sociale kwesties. Alle studenten worden aangemoedigd om mobiliteitsprogramma's voor studenten buiten Hong Kong te volgen.

Internationale faculteit

PolyU bevordert internationalisering van docenten en medewerkers. We zoeken actief naar diversiteit in het facultaire orgaan door proactieve werving en retentie.

Onze docenten en medewerkers nemen deel aan vele multiculturele activiteiten op de campus en versterken actief onze wereldwijde verbindingen door middel van onderzoek, onderwijs en kennisoverdracht.

Wereldwijde perspectieven in academische programma's

PolyU voedt studenten om zelfverzekerd te opereren in een internationale werkomgeving en om positieve bijdragen te leveren als wereldburgers.

We geven in al onze programma's een wereldperspectief en bieden studenten veel kansen om het wereldwijde bewustzijn en de betrokkenheid te vergroten. Studenten kunnen studiepunten volgen buiten Hong Kong.

Door de uitwisselings-, stage- en Service-Learning-programma's krijgen onze studenten bekendheid op het wereldtoneel.

Internationale samenwerkingen en partnerschappen

PolyU behoort tot de top 100 van universiteiten wereldwijd en is op veel gebieden al wereldleider. Door onze middelen en talenten te mobiliseren, internationale allianties aan te gaan, zoals University Social Responsibility Network (USRN) en University Alliance of the Silk Road (UASR), samenwerkingen en industriële partnerschappen, en strategische platforms op te zetten, helpen we de weg vrij te maken voor nauwere wereldwijde verbindingen.

PolyU bevordert interdisciplinair onderzoek, met name in opkomende gebieden zoals kunstmatige intelligentie en robotica, en draagt zo bij aan levendige innovatie bij het oplossen van mondiale en / of sociale uitdagingen.

Creëer de toekomst die u zich voorstelt

Ons professionele onderwijsmodel hanteert een unieke ervaringsgerichte leerbenadering die bestaat uit stageplaatsen, serviceleren en buitenlandse uitwisselingsmogelijkheden. We hebben een breed scala aan lokale en internationale leiderschaps- en ontwikkelingsprogramma's voor een echt transformerende onderwijservaring - studenten uitrusten met de juiste vaardigheden om maatschappelijk verantwoordelijke wereldleiders van morgen te zijn.

Ranglijsten

Gerangschikt in de top 100 van universiteiten wereldwijd.

Locaties

  • Hung Hom

    Yuk Choi Road,11, , Hung Hom

    Vragen