Keystone logo
Hong Kong Polytechnic University Bachelor of Science (Honours) in Toegepaste Biologie met Biotechnologie
Hong Kong Polytechnic University

Bachelor of Science (Honours) in Toegepaste Biologie met Biotechnologie

Hung Hom, Hongkong

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

HKD 145.000 / per year *

Op de campus

* per academiejaar te betalen in twee gelijke termijnen vóór de start van het eerste en tweede semester van het academiejaar

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Dit programma houdt geen rekening met tweede keus toepassingen. De kredietvereisten van dit programma zijn slechts indicatief en kunnen worden herzien.

Programma Doelen

Het programma heeft tot doel competente professionals in de biotechnologie te produceren om te voldoen aan de behoeften van biotechnologiegerelateerde sectoren in Hong Kong, China en de wereld.

In dit programma krijgen studenten een grondig begrip van de principes, concepten en toepassingen van biotechnologie. Door de principes van moderne biotechnologie te leren, ontwikkelen studenten analytische, creatieve en probleemoplossende vaardigheden. Afgestudeerden van het programma zijn goed voorbereid op een loopbaan in de snelgroeiende biowetenschappelijke / biotechnologische industrieën in Hong Kong, de regio en over de hele wereld. Ze kunnen ook verdere studies volgen in postdoctorale programma's in binnen- of buitenland.

Kenmerken

Dit programma integreert theorie en praktijk en mondt uit in een individueel diepgaand wetenschappelijk onderzoek in het laatste jaar.

Studenten ontwikkelen zowel lokale als mondiale perspectieven en hebben de mogelijkheid om te oefenen in relevante industrieën, onderzoekscentra en commerciële organisaties.

leerplan

Carrièremogelijkheden

toelatingen

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Bachelor of Science in genetica en biotechnologie
    • Las Cruces, Verenigde Staten
  • BS in biotechnologie
    • Harrisonburg, Verenigde Staten
  • BSc Farmaceutische Biotechnologie
    • Belfast, Verenigd Koninkrijk