Keystone logo
Hood College Bachelor of Art - Arabische en Midden-Oosterse studies
Hood College

Bachelor of Art - Arabische en Midden-Oosterse studies

Frederick, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De major Arabic and Middle Eastern Studies is een multidisciplinair programma dat uniek van aard is voor een liberal arts college. Het richt zich op geschiedenis, cultuur, taal en politiek denken.

Studenten die geïnteresseerd zijn in democratie en cultuur, mensenrechten, internationale zaken, literatuur en talen, en die vanuit verschillende perspectieven de diverse regio van het Midden-Oosten willen verkennen, zouden dit academische programma moeten overwegen.

De primaire focus van het programma is om studenten voor te bereiden, door hun contacten met faculteitsleden uit verschillende disciplines, om de wereld van morgen te leiden door de politieke en culturele spanningen van vandaag. Studenten die ervoor kiezen om het Midden-Oosten te studeren, studeren af met een goed afgeronde en uitstekende kennis van alle aspecten van de regio. De studie van Arabisch is essentieel voor het vakgebied; studenten eindigen met een goede kennis van de taal om verder te studeren aan de Amerikaanse universiteit in Caïro.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen