Keystone logo
© Uni.
Howest University of Applied Sciences

Howest University of Applied Sciences

Howest University of Applied Sciences

Invoering

Howest University of Applied Sciences is een ondernemende instelling die bekend staat om haar innovatieve en interdisciplinaire benadering van onderwijs en onderzoek en haar nauwe samenwerking met de industrie, het bedrijfsleven en de socialprofitsector. Howest staat bekend om zijn technologie-, design- en kunstprogramma's zoals Digital Arts and Entertainment, Cyber Security, Digital Design and Development en Industrial Product Design-programma's in België en daarbuiten.

Howest en zijn DAE-programma behaalden de eerste plaats in The Rookies Award als Beste Game Design and Development School ter wereld in 2017 en 2018, 2021. Volgens The Princeton Review® is Howest University of Applied Sciences ook een van de beste niet-gegradueerde scholen voor het bestuderen van gameontwerp. Daarnaast werd het Bachelor of Industrial Product Design- programma volgens The Rookie Award 2023 uitgeroepen tot de tweede beste ontwerpschool ter wereld.

Veldgerichte opdrachten, on-the-job training en stages zijn belangrijke componenten van elk programma. Zo komen we tegemoet aan de veranderende behoeften van de huidige samenleving en wapenen we onze studenten met toekomstbestendige vaardigheden. Howest heeft door de jaren heen een stevige reputatie opgebouwd als leider in toepassingsgericht wetenschappelijk onderzoek, dienstverlening en onderwijs.

We zijn trots op onze partnerschappen met universiteiten en sectorleiders in België, in heel Europa en over de hele wereld. Onze studenten en medewerkers krijgen volop kansen om mondiaal te gaan en internationale ervaring op te doen dankzij onze uitgebreide internationale netwerken, beurzen en uitwisselingsprogramma's. Kortom, Howest is een school waar leerlingen een toekomstbestendige opleiding krijgen met gegarandeerde werkzekerheid en tegelijkertijd kunnen genieten van het onderwijsproces en het leven in het hart van Europa .

Accreditaties

Geaccrediteerd door EFMD EquisGeaccrediteerd door AMBAGeaccrediteerd door AACSB

Locaties

  • Bruges

    Rijselstraat 5, 8000, Bruges

  • Kortrijk

    Kortrijk, België

    Vragen