Keystone logo
Hsing Wu University BACHELOR VAN TOERISME EN GASTVRIJHEID
Hsing Wu University

BACHELOR VAN TOERISME EN GASTVRIJHEID

101號, Taiwan

Request duration

Engels,

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

In 1965 werd het Department of Tourism opgericht door Hsing Wu Business College, de eerste school in het land die met het toerismeprogramma begon. Het is nu meer dan een halve eeuw geleden.

In 2000 keurde het ministerie van Onderwijs het plan goed om de school te herstructureren tot "Hsing Wu Institute of Technology". De verandering kwam overeen met de trend van industriële upgrading en transformatie in Taiwan. Om technische talenten te ontwikkelen om aan de eisen van de binnenlandse industrie te voldoen, werd het Department of Tourism, waartoe ook Hospitality and Tourism behoort, opgericht. Onze school is een van de belangrijkste technische hogescholen in de regio New Taipei geworden.

Om de groei en transformatie van de school verder te bevorderen, werden in het academiejaar 2002-2005 achtereenvolgens de afdeling toegepast Engels en de afdeling toerismebeheer toegevoegd; en het "Leisure and Recreation Management Institute" werd vervolgens opgericht in 2007-2009. Op 1 augustus 2012 werd de instelling officieel opgewaardeerd tot een technische universiteit die bestaat uit vier hogescholen in Business Management, Toerisme en Hospitality, Popular Arts en Design.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • BA (Hons) in internationaal toerisme en hospitality management
    • Wrexham, Verenigd Koninkrijk
  • BA (Hons) Business Management (Toerisme) met Foundation Year
    • Berlin, Duitsland
  • Bachelor in toerisme en gastvrijheid
    • Gdańsk, Polen