Keystone logo
Hsing Wu University Bacheloropleiding in populaire muziek
Hsing Wu University

Bacheloropleiding in populaire muziek

101號, Taiwan

Request duration

Engels,

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Hsing Wu University bevindt zich in Linkou District, New Taipei City, Taiwan ROC. Het duurt ongeveer 30 minuten rijden van Taoyuan International Airport en 35 minuten van het hart van de hoofdstad - Taipei om er te komen. De bacheloropleiding Popular Music Program wordt aangeboden door het College of Popular Arts, we rusten grote studenten uit met verschillende vaardigheden, zoals de studie van toetsenbordtechnologie, elektrische gitaar, elektrische bas, jazzdrum en zang.

We stellen studenten in staat om te leren van de uitstekende musici, componisten, muziektechnologen en muziekpedagogen met verschillende onderwijsachtergronden en hen voor te bereiden op de toekomst. De opleiding produceerde uitstekende werken specifiek met het ritmische genre muziek en biedt een studieprogramma in het uitvoeren van ritmische muziek op bachelorniveau.

De cursussen met betrekking tot loopbaanaspecten - waaronder uitvoering, songwriting en arrangeren, efficiëntie van opnamestudio's, muziekproductie en ondernemerschap - worden ook gegeven.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Bachelor Circus and Performance Art
    • Tilburg, Nederlanden
  • Muziek: productie, uitvoering en zaken BA Honours
    • London, Verenigd Koninkrijk
  • Bachelor of Music (Performance)
    • Surry Hills, Australië