Keystone logo
Humak University of Applied Sciences

Humak University of Applied Sciences

Humak University of Applied Sciences

Invoering

Humak in het kort

Humak is een nationale hogeschool die vrijwel overal in Finland actief is. Humak heeft 2.400 studenten en ongeveer 160 deskundigen in verschillende functies. In ruim 25 jaar zijn 5.400 experts in hun vakgebied bij Humak afgestudeerd. De kern van onze strategie is het versterken van de expertise op onze vakgebieden door middel van training, RDI-activiteiten en diensten. Onze kantoren zijn gevestigd in het grootstedelijk gebied van Helsinki (Helsinki, Kauniainen en Nurmijärvi), Jyväskylä, Kuopio, Tampere en Turku. Dankzij onze uitgebreide online training bieden we toonaangevende training in de praktijk in heel Finland en internationaal.

Wij zijn de grootste opvoeder en RDI-organisatie in onze expertisegebieden in Finland. Onze sterke punten zijn jeugdwerk en gemeenschap; Organisatiewerk, werkgemeenschappen en integratie; Tolken en taalkundige toegankelijkheid en cultureel beheer en vervoer .

Humak is eigendom van Suomen Humanistinen Ammattikorkeakoulu Oy. Er werken 2.400 studenten en zo’n 160 professionals bij ons.

Brooke Cagle / Unsplash

Sponsored by Google Chromebooks

Humak is een gemeenschap die zijn kennis deelt

De kern van de strategie van Humak is het opbouwen van competentie. Dit betekent het versterken van de vaardigheden waarmee we maatschappelijke impact kunnen creëren.

De missie van Humak is in decennia niet veranderd. De aandachtsgebieden die als basis dienden voor onze oprichting vormen nog steeds de kern van onze bedrijfsvoering. Hun toepasbaarheid op nieuwe besturingsomgevingen heeft ook onze reikwijdte vergroot. We maken nu deel uit van het creëren van geheel nieuwe besturingsomgevingen.

Door ons te concentreren op nieuwe industrieën en nieuwe omgevingen is onze expertise versterkt en uitgebreid en is ons marktgebied groter geworden. We zijn niet langer afhankelijk van traditionele industrieën.

Wij willen samen met anderen kennis produceren. Wij willen samenwerken met partners die hetzelfde belang hebben bij het ontwikkelen van expertise. We willen betrokken zijn bij verschillende professionele gemeenschappen door het zogenaamde ontbrekende stuk te brengen dat nodig is om verschillende maatschappelijke uitdagingen aan te pakken.

Strategie 2030 – Humak in een veranderende wereld

We leven in een tijd waarin nieuwe beroepen opkomen en de manieren van werken steeds meer genetwerkt en ondernemend worden. Wij anticiperen op veranderingen in het beroepsleven door actief te zoeken naar antwoorden op de behoeften van de samenleving.

De mens staat centraal in deze verandering. We versterken de inclusie, rekening houdend met gelijkheid en digitale burgerrechten. Internationalisering, begrip van verschillende culturen en het vermogen om mondiale problemen op te lossen staan centraal in het heden en de toekomst van Humak.

Humak biedt haar studenten een opleiding waarin zij zich ontwikkelen tot constructief kritische professionals. Als werkplek bieden wij onze medewerkers een unieke en betekenisvolle baan met ontwikkelingsmogelijkheden. Voor onze partners zijn wij een betrouwbare partner voor de ontwikkeling van competentie en industrieën.

De missie van Humak

De missie van Humak is om samen met studenten, medewerkers en partners een menselijker wereld te bouwen die tegemoet komt aan de behoeften van het individu en de gemeenschap.

We trainen professionals met de moed om mensen, de mensheid en burgerrechten te verdedigen. De expertise die we produceren vergroot de gemeenschap, de toegankelijkheid en het welzijn, waardoor een duurzame levensstijl voor de huidige en toekomstige generaties mogelijk wordt.

Onze waarden

  • Duurzame vernieuwing en gedurfde innovatie
  • Succes samen met onze studenten en partners
  • Wij stimuleren en inspireren

Locaties

  • Helsinki

    Ilkantie,4, 00400, Helsinki

Vragen