Keystone logo
Humak University of Applied Sciences

Humak University of Applied Sciences

Humak University of Applied Sciences

Invoering

Humak in het kort

Humak University of Applied Sciences houdt zich bezig met de ontwikkeling van het hoger onderwijs en de modernisering van de arbeidswereld. We dragen bij aan het werken aan nieuwe vormen van hoger onderwijs, evenals onderzoek, ontwikkeling en innovatie die studenten van dienst zijn op hun loopbaan en professionele partners ondersteunen bij het ontwikkelen van hun eigen activiteiten.

Wij zijn de grootste opvoeder en RDI-organisatie in onze expertisegebieden in Finland. Onze sterke punten zijn jeugdwerk en gemeenschap; Organisatiewerk, werkgemeenschappen en integratie; Tolken en taalkundige toegankelijkheid en cultureel beheer en vervoer .

Om de landelijke beschikbaarheid van onderwijs en een sterke cluster van expertise te garanderen - een voorwaarde voor hoogwaardige operaties - werkt Humak via een regionaal gedecentraliseerd, maar operationeel geïntegreerd landelijk netwerk.

Humak is eigendom van Suomen Humanistinen Ammattikorkeakoulu Oy. We hebben 1500 studenten en ongeveer 130 professionals die met ons samenwerken.

Brooke Cagle / Unsplash

Sponsored by Google Chromebooks

Humak is een gemeenschap die zijn kennis deelt

Humak wil het werk met zijn huidige partners intensiveren en bouwt actief nieuwe partnerschappen op. Humak is een gemeenschap en haar activiteiten zijn gebaseerd op het openlijk delen van kennis en expertise en het produceren van nieuwe informatie in samenwerking via verschillende netwerken.

Samenwerking en gemeenschappelijke processen creëren een platform voor het voorspellen, innoveren en ontwikkelen van toekomstige oplossingen. Studenten zijn nauw betrokken bij het ontwikkelingswerk en het personeel van Humak brengt hun eigen expertise mee naar de processen voor het gebruik en voordeel van onze partners.

Humak's sterke punten '

122316_humak-strategy-strengts-expertise.jpg

We kijken naar sterke partnerschappen met Finse en buitenlandse universiteiten. De sterke punten zijn gebaseerd op onze competentie en maken ons profiel concreet en benadrukken de voorhoede van onze werkterreinen. De sterke punten bepalen de strategische ontwikkeling van onze activiteiten. De sterke punten zorgen voor nog sterkere competentieclusters en expertise en ze sturen ook het management van onze partnerschappen.

 • Jeugdwerk en gemeenschap: we produceren de vaardigheden om jonge mensen te ontmoeten
 • Organisatiewerk, werkgemeenschappen en integratie: we verbeteren de functionaliteit, het concurrentievermogen en de gemeenschappelijke ontwikkeling van werkgemeenschappen.
 • Tolken en taalkundige toegankelijkheid: we nemen deel aan de ontwikkeling van professionele vaardigheden en technologie ter ondersteuning van taalkundige toegankelijkheid.
 • Cultureel beheer en overdracht: we promoten culturele managementvaardigheden als activiteit ter ondersteuning van participatie en ontwikkelen digitale omgevingen voor culturele en artistieke producties en diensten.

Nieuwe, opkomende sectoren die oprijzen uit de marges van onze krachtgebieden die garanderen dat bij onze activiteit rekening wordt gehouden met de competentie-eisen van het bedrijfsleven en de industrie: nieuwe deelnemers (we verminderen het gevoel er niet bij te horen en te marginaliseren), nieuwe gemeenschap ( we moedigen netwerkgebaseerd beheer en begeleiding aan), communicatie-expertise (we bevorderen het ontmoeten van diversiteit en kennis van culturele minderheden), mensenrechten en gelijkheid (we moedigen maatschappelijke gelijkheid aan).

Onze waarden

 • We respecteren elkaar.
 • Wij zijn open.
 • We slagen samen.
 • We zijn dapper op een manier die we vernieuwen en worden vernieuwd.

Locaties

Locaties
 • Helsinki

  Ilkantie,4, 00400, Helsinki

  • instagram
  • facebook
  • youtube

Vragen