We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Ibmec

Ibmec

Ibmec

Invoering

Internationale zaken

Het Bureau Internationale Zaken van Ibmec / Rio beheert kwartaal-, halfjaarlijkse en jaarlijkse programma's voor studenten die willen studeren aan Ibmec / Rio en vergemakkelijkt studeren in het buitenland voor onze eigen studenten. De Ibmec International Affairs Office bestrijkt ongeveer vijftig overeenkomsten met partner business schools en universiteiten in meer dan tien landen.

over Ibmec

Met meer dan 45 jaar ervaring, Ibmec is één van de Braziliaanse top business schools. Onze undergraduate cursussen zijn de hoogste punten verdiend door het Braziliaanse ministerie van Onderwijs. Onze missie is om studenten als protagonisten te ontwikkelen in een wereld zonder grenzen. Ibmec heeft meer dan 50 verschillende partnerships met niet-Braziliaanse instituten, ontvangen en verzenden van ongeveer 300 studenten per jaar op onze uitwisselingsprogramma's.

Ons portfolio bestaat uit Undergraduate, Graduate, Master en Opleidingen. De kwaliteit van ons onderwijs bereikt in het hele land door middel van Ibmec Online en serveert partnerorganisaties in Brazilië en in het buitenland, door middel van Ibmec In Company. We onderscheiden zich van andere instellingen presenteren we een methodologie onderwijs met DNA sterk gesteund door het bedrijfsleven, een faculteit bestaat uit masters en artsen met ervaring in de markt, maar ook overeenkomsten met een aantal toonaangevende instellingen die internationale ervaring om studenten te voorzien.

over Brazilië

Brazilië is de thuisbasis van een van 's werelds meest diverse cultuur resulteert in rijkdom van aroma's door middel van muziek, eten en literatuur. Door zijn brede territoriale uitbreiding, heeft Brazilië klimaten voor elk wat wils. De gemiddelde jaarlijkse temperatuur is 35 ° C in het noorden en 20 ° C in het zuiden van het land. Bij een bezoek aan ons versteld staan ​​van de warmte van Braziliaanse volk. Geniet van onze prachtige stranden en landschappen, in tegenstelling tot het bruisende nachtleven.

Eenheden

Wij zijn actief in drie grote Braziliaanse steden - Brasília, Belo Horizonte en Rio de Janeiro - elk met zijn eigen eenheden. Wij bieden graduate opleidingen in eenheden van DeVry Group Brazilië, gevestigd in de grote steden in de noordoostelijke regio: Fortaleza, João Pessoa, Recife, Salvador en São Luís. Bovendien, ons onderwijs excellence verspreidt zich door het hele land met online cursussen. We hebben een sterke internationale aanwezigheid, omdat we partnerships met de beste instellingen in de wereld gevestigd - een lijst die elk jaar uitbreidt.

Contact

Als uw eigen universiteit beschikt niet over een uitwisseling overeenkomst getekend met Ibmec en je wilt om hier te komen om te studeren, neem dan contact met ons op.

Locaties

  • Rio de Janeiro

    Av. Armando Lombardi, 940 – CEP: 22640-000 - Barra da Tijuca - Rio de Janeiro - RJ, 22640-000, Rio de Janeiro

  • Rio de Janeiro

    Avenida Pres. Wilson, 118, Centro Rio De Janeiro - RJ , CEP: 20030-020, 20030-020, Rio de Janeiro

Vragen