Keystone logo
ICBS Business College

ICBS Business College

ICBS Business College

Invoering

ICBS 40 jaar succesvolle operatie en academische consistentie

ICBS Business College werd in 1977 in Thessaloniki opgericht door een team van wetenschappers om te voldoen aan de behoefte aan bedrijfseducatie. De uitbreiding van acties in andere steden volgde. Vanaf het eerste moment was zijn filosofie gebaseerd op:

 • Onderwijs volgens de meest efficiënte Europese en internationale normen.
 • Studieprogramma's afgestemd op marktbehoeften en toekomstige ontwikkelingen in de geglobaliseerde omgeving.
 • Academisch personeel dat academische infrastructuur combineert met praktische ervaring.
 • Antropocentric Approach om directheid te ontwikkelen, relaties in een vruchtbaar onderwijsklimaat om leren te vergemakkelijken.
 • Werk in het bedrijfsleven, zodat innovatieve en nieuwe ideeën worden gecreëerd en vooral evolueren naar effectieve bedrijfsactiviteiten.

In samenwerking met gevestigde British State Universities (Ulster, Kingston, Winchester) en accreditaties van International Academic Recognition Organizations (AMBA, QAA, NARIC, PRME), heeft ICBS aangeboden en aangeboden niet-gegradueerde en postdoctorale programma's

 • Bedrijfsbeheer
 • afzet
 • Financieel beheer en boekhouding
 • Economie

Een belangrijke bijdrage leveren aan de creatie van duizenden hoog opgeleide afgestudeerden die met succes bedrijven en organisaties runnen, zowel in de private als in de publieke sector.

ICBS Business College , dat zijn programma's in Thessaloniki en Athene exploiteert en aanbiedt, blijft studenten en afgestudeerden en het bedrijfsleven in het algemeen ondersteunen en begeleiden bij het bereiken van hun doelen.

76045_1.jpg

ICBS Thessaloniki Campus

Op slechts 10 kilometer van het centrum van Thessaloniki ligt de campus van Galene in Oreokastro, een voorbeeld van 14.000 vierkante meter privéfaciliteiten, speciaal ontworpen om de inspanningen van leerkrachten en studenten te ondersteunen bij het streven naar uitmuntendheid.ICBS Galene Campus omvat: klassen met audiovisuele media en interactieve projectoren, conferentiezaal met 240 zitplaatsen, computerlaboratoria, bibliotheek en leeszaal, administratiekantoren, kantoren voor onderwijzend personeel, vergaderruimtes, secretariaatskantoren, alumnikantoor, sportveld

ICBS Athene Stad

Het ICBS Athens International College is gehuisvest in het gebouw van de Griekse Management Association (EEDE), gelegen in de regio Kato Patisia in Athene. Het complex herbergt een conferentiecentrum met 390 zitplaatsen, leslokalen, seminarruimten, bibliotheken en laboratoria, waardoor het een ideale omgeving is die leren in een academische omgeving bevordert.Voor meer informatie over de school: www.icbs.grVoor meer informatie over University of Winchester: www.winchester.ac.uk

Wonen in Thessaloniki

Thessaloniki is de op een na grootste stad van Griekenland, met meer dan 1 miljoen inwoners in zijn grootstedelijk gebied en de hoofdstad van Macedonië.De stad Thessaloniki werd in 315 voor Christus gesticht door Cassander van Macedonië. Thessaloniki, een belangrijke metropool in de Romeinse tijd, was de op een na grootste en rijkste stad van het Byzantijnse rijk. Het werd veroverd door de Ottomanen in 1430 en overgegaan van het Ottomaanse Rijk naar Griekenland op 8 november 1912.Thessaloniki is het tweede belangrijke economische, industriële, commerciële en politieke centrum van Griekenland; het is een belangrijk vervoersknooppunt voor Griekenland en Zuidoost-Europa, met name via de haven van Thessaloniki. De stad staat bekend om haar festivals, evenementen en het levendige culturele leven in het algemeen, en wordt beschouwd als de culturele hoofdstad van Griekenland.Evenementen zoals de internationale handelsbeurs van Thessaloniki en het Thessaloniki International Film Festival worden jaarlijks gehouden. Thessaloniki was de Europese jeugdhoofdstad van 2014. Thessaloniki is de thuisbasis van talrijke opmerkelijke Byzantijnse monumenten, waaronder de paleochristelijke en Byzantijnse monumenten van Thessaloniki, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan, evenals verschillende Romeinse, Ottomaanse en Sefardische Joodse gebouwen. De belangrijkste universiteit van de stad, Aristotle University, is de grootste in Griekenland en de Balkan.Thessaloniki is een populaire toeristenbestemming in Griekenland. National Geographic Magazine nam in 2013 ook Thessaloniki op in zijn belangrijkste toeristische bestemmingen over de hele wereld, terwijl Financial Times FDI Magazine (Foreign Direct Investments) in 2014 Thessaloniki heeft uitgeroepen tot de beste middelgrote Europese stad van de toekomst voor menselijk kapitaal en levensstijl. Onder straatfotografen wordt het centrum van Thessaloniki ook beschouwd als de meest populaire bestemming voor straatfotografie in Griekenland.

Wonen in Athene

Athene is de hoofdstad en grootste stad van Griekenland. Athene domineert de regio Attica en is een van 's werelds oudste steden, met zijn geregistreerde geschiedenis van meer dan 3.400 jaar en zijn vroegste menselijke aanwezigheid begint ergens tussen het 11e en 7e millennium v.Chr. Klassiek Athene was een machtige stadstaat die ontstond in samenhang met de ontwikkeling van de zee van de haven van Piraeus, die vóór de oprichting van de v.Chr. Van de 5e eeuw in Athene een duidelijke stad was geweest. Een centrum voor kunst, leren en filosofie, de thuisbasis van Plato's Academie en het Lyceum van Aristoteles, het wordt veelal aangeduid als de bakermat van de westerse beschaving en de bakermat van de democratie. In moderne tijden is Athene een grote kosmopolitische metropool en centraal in economisch, financieel, industrieel, maritiem, politiek en cultureel leven in Griekenland. Athene is de thuisbasis van twee UNESCO-werelderfgoederen, de Akropolis van Athene en het middeleeuwse Daphni-klooster. Athene herbergt ook verschillende musea en culturele instellingen, zoals het Nationaal Archeologisch Museum, met 's werelds grootste verzameling oud-Griekse antiquiteiten, het Akropolismuseum, het Museum van de Cycladische kunst, het Benaki-museum en het Byzantijnse en christelijke museum.Griekenland is een van de goedkoopste landen in Europa voor buitenlanders, zowel voor toeristen als voor internationale studenten. Gemiddeld zou u ongeveer 450-700 EUR / maand nodig hebben voor alle uitgaven, inclusief de accommodatie, wat redelijk is in vergelijking met andere Europese bestemmingen (Spanje, Duitsland of Italië), waar de gemiddelde maandelijkse woonkosten tussen de 800 en 1.000 EUR bedragen.

Locaties

 • Athens

  200, IONIAS AVE & IAKOVATON STR, , Athens

  • Athens

   3, Rethimnou Str., 10682, Athens

   • Thessaloniki

    Thessaloniki 108, Oreokastro 570 13, , Thessaloniki

    Vragen