Keystone logo
International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

Invoering

Kies vrije kunsten. In Japan.

Het International College of Liberal Arts (iCLA) is een vierjarige liberale kunstacademie in Amerikaanse stijl waar de voertaal Engels is. Studenten kunnen kiezen uit een breed scala aan cursussen als onderdeel van een innovatief curriculum dat leidt tot een bachelordiploma in International Liberal Arts. Slechts 90 minuten ten westen van Tokyo, combineert iCLA een multiculturele leeromgeving met een prachtig traditioneel Japans decor in de schaduw van Mt Fuji. iCLA biedt studenten de unieke kans om zich onder te dompelen in de essentie van de Japanse cultuur, terwijl ze een eigentijdse en wereldwijd relevante opleiding volgen in onze ultramoderne faciliteiten.

Alle iCLA niet-gegradueerde studenten delen een liberal arts college-curriculumervaring bij het studeren voor onze innovatieve Bachelor of International Liberal Arts-graad. Het iCLA -curriculum is ontworpen om kritisch, creatief, onafhankelijk en mondiaal denken te cultiveren. iCLA leerlingen leren hoe ze kennis kunnen verwerven en analyseren om hun eigen antwoorden op eeuwenoude vragen te creëren.

Onze residentiële campus biedt een interculturele woonervaring, waardoor de thema's internationalisering en globalisering door het hele leven bij iCLAterugkomen, niet alleen in de klas. Kleine interactieve klassen vormen de kern van onze pedagogische aanpak. Lage verhoudingen tussen docenten en studenten bevorderen nauwe banden tussen instructeurs en studenten en verbeteren de communicatie en samenwerking tussen studenten onderling.

De gemeenschappelijke ervaring van het eerste jaar omvat een focus op basiscursussen en omnibuscursussen, wat een geweldige manier is voor studenten om te ontdekken wat voor hen interessant is en een weloverwogen beslissing te nemen over hun belangrijkste studiegebied.

In het tweede jaar nemen studenten hun major onder de loep terwijl ze verschillende cursussen en workshops voor ervaringsleren volgen. De traditionele majors in Global Business and Economics en Political Science worden verrijkt door integratie met cursussen in Data Science, Psychology en Sociology die diepte en breedte bieden. Cursussen in kunst, muziek, taalkunsten, uitvoerende kunsten krijgen een symbiotische relatie in de majors Japan Studies en Interdisciplinaire kunsten. Het unieke karakter van Geesteswetenschappen komt naar voren door de filosofie 'ontwerp je eigen major', waarbij studenten een breed scala aan cursussen uit verschillende disciplines kunnen kiezen en hun eigen major kunnen ontwerpen.

In het derde jaar hebben studenten een goed gevoel voor hun vakgebied en kunnen ze zich verdiepen in hun hoofdvak. Studenten kunnen in het buitenland studeren (optioneel voor internationale studenten) in een van de meer dan 60 partnerscholen verspreid over 30 landen.

In het laatste jaar staan het senior seminar en het Graduation Research Project (GRP) centraal. Met GRP kunnen studenten hun vaardigheden op het gebied van schrijven, kritisch denken en probleemoplossend vermogen die ze tijdens de universiteit hebben geleerd, laten zien. Studenten ontwikkelen onafhankelijk denken door hun onderzoek te bespreken en te delen met de peer group en maken zich klaar om te beslissen over de volgende stappen na de universiteit.

toelatingen

Hoe toe te passen

Solliciteren bij iCLA is eenvoudig via ons online sollicitatiesysteem. Afhankelijk van uw toelatingscategorie zijn er verschillende procedures:

Internationale studenten kunnen online solliciteren.Japanse studenten die tussen klas 7-12 ten minste twee jaar onder een buitenlands curriculum hebben gestudeerd en die voldoen aan onze Engelse taaleis van TOEFL iBT 76 (of gelijkwaardige geaccepteerde bekwaamheidstest) kunnen zich ook aanmelden via ons internationale online aanmeldingssysteem, volgens dezelfde richtlijnen als voor internationale aanvragers.Japanse studenten die niet hebben gestudeerd volgens een buitenlands curriculum of niet voldoen aan onze Engelse taalvereiste, zie de details van ons aanmeldingsproces voor binnenlandse studenten op onze homepage.

Applicatie procedure:

 1. Controleer of u voldoet aan onze toelatingseisen en in aanmerking komt om te solliciteren
 2. Vul het online aanvraagformulier in en upload de vereiste documenten
 3. Betaal de aanvraagkosten van ¥ 7.000
 4. Screening van aanvraagdocumenten en interview
 5. Kennisgeving van resultaten

Screeningsmethode: Aanvragen worden beoordeeld op basis van een uitgebreide beoordeling van alle documenten, inclusief het essay (Statement of Purpose) en een interview. Aanvragers worden individueel per e-mail gecontacteerd met betrekking tot toelating en beursresultaten.

Locaties

Locaties
 • Kofu

  2-7-17 Sakaori

  • facebook
  • instagram
  • twitter
  • youtube

Vragen