Keystone logo
IED – Istituto Europeo di Design Rome BA in interieurontwerp
IED – Istituto Europeo di Design Rome

BA in interieurontwerp

Rome, Italië

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

16 Oct 2024

EUR 18.900 *

Op de campus

* inschrijfgeld € 2.500 + cursusgeld € 14.700

Invoering

Deze cursus wordt gegeven in de Italiaanse taal

De interieurontwerper interpreteert de stedelijke veranderingen door rollen, diensten, levensstijlen en esthetiek van de binnenruimte te identificeren. Deze professional herstelt het publieke imago van steden, werkend voor hotels, restaurants, cafés, winkels, winkelcentra, waarbij stad wordt samengevoegd met de intimiteit en rustplaats voor uitmuntendheid: thuis.

Interieurontwerpers - ruimtevaarders - belichamen de primaire professionele rollen van de hedendaagse tijd, waarin markt en politiek de transformatie van bestaande ruimtes en stadsuitbreidingen beïnvloeden.

Titel - Het academisch diploma van het eerste niveau wordt erkend door MIUR (Ministerie van Onderwijs, Universiteit en Onderzoek) en gelijkgesteld met het bachelordiploma uitgegeven door universiteiten.

Context - Ruimten zijn niet meer wat ze waren. Tijden, samenlevingen en behoeften om de plaatsen te ervaren veranderen voortdurend, daarom interpreteert de interieurontwerper deze evolutie.

De cursus is geaccrediteerd door het Italiaanse Ministerie van Onderwijs en Onderzoek (MIUR) als Academisch Diploma Niveau I.

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Ranglijsten

Programma resultaat

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen