Keystone logo
IFPASS

IFPASS

IFPASS

Invoering

IFPASS , Opleidingsinstituut voor het Verzekeringsberoep, is een belangrijke speler op het gebied van verzekeringstrainingen, met meer dan 6000 studenten die elk jaar worden verwelkomd. Al meer dan 70 jaar draagt het Instituut bij tot de opleiding van bestaande werknemers of nieuwkomers door middel van permanente beroepsopleiding of initiële opleiding in het hele land.

Het is ook het beheersorgaan van een van de grootste CFA (leerling-opleidingscentra) in Ile de France: de CFA de l'Assurance.

IFPASS biedt diplomacursussen van Bac + 2 tot Bac + 5 niveaus, certificaten en een breed scala aan kwalificerende trainingen in lijn met de verzekeringsmaatschappijen en de behoeften van hun werknemers.

Zo werd het instituut ertoe gebracht een HR-dienstverleningseenheid op te richten die zich richtte op ondersteunende activiteiten voor VAE (Validation of Acquired Experience), vaardigheidsbeoordelingen en werving.

Met onderwijzend personeel, 90% verzekeringsprofessionals, face-to-face en leermethoden op afstand, is het slagingspercentage 84% voor alle opleidingsniveaus gecombineerd. Dankzij zijn opleidingsaanbod ondersteunt en beveiligt IFPASS de loopbaanpaden van werknemers en IFPASS het tegelijkertijd aan de behoeften van het prognosebeheer van banen en de vaardigheden van bedrijven.

Locaties

 • Puteaux

  Rue de la République, 92800, Puteaux

  • Bordeaux

   Rue d'Ornano,202, 33000, Bordeaux

   • Lyon

    Avenue Tony Garnier,50, 69007, Lyon

    • Schiltigheim

     Avenue de l'Europe,30, 67300, Schiltigheim

     • Marseille

      Boulevard Vincent Delpuech,29, 13006, Marseille

      Vragen