We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

International Horizons College (IHC)

International Horizons College (IHC)

International Horizons College (IHC)

Invoering

Welkom bij IHC

International Horizons College is gelicentieerd en geaccrediteerd door de VAE ministerie van Hoger Onderwijs en Wetenschappelijk Onderzoek (MOHESR). Het college is een onafhankelijke en internationale undergraduate instelling engageert zich om een ​​hoog niveau van academische excellentie en relevantie voor de 21ste eeuw.

De instelling biedt een hoge academisch presterende leerlingen uit de regio MENASA met een Amerikaanse school onderwijs in kunst, wetenschap en pre-professionele studies en dient als een route voor transfer naar elite-universiteiten in de Verenigde Staten en regionale instellingen. International Horizons College saldi gespecialiseerde en algemene vorming, zodat onze studenten het bereiken van een sterke basis voor zeer uiteenlopende carrière in het bedrijfsleven en de industrie, de vrije beroepen, openbare dienstverlening, het onderwijs, en beeldende kunst.

Welke IHC 2 +2 Model

IHC bereidt studenten gedurende twee jaar van de studie in Dubai voor transfer naar universiteiten in de VS. Voorbereiding begint in het eerste jaar op IHC, wanneer de studenten werken met studieadviseurs om een ​​duidelijke academische plan te ontwikkelen. De Academische Plan is gebaseerd op natuurlijke aanleg en belangstelling van studenten. De Academische Plan bevat de ideale universiteiten en hun specifieke eisen voor elke student.

Onze 2 +2 model kunnen studenten om geld te besparen, krijgen meer academische voorbereiding en dichter bij huis door het invullen van de eerste twee jaar van de bachelor in Dubai en vervolgens over te gaan tot de laatste twee jaar bij elite-universiteiten in de VS of andere regio's .

Visie

IHC zal de hele regio MENASA bekend zijn voor onze progressieve Amerikaanse curriculum hbo-opleiding en superieure tarieven van de student succes.

Strategische doelstellingen te verwezenlijken: 1. Verhoging van de toegang tot het hoger onderwijs van onder geserveerd groepen in de regio MENESA.

  1. Foster innovatie in het onderwijs en het leren van studenten succes te verbeteren - oprichting van de Global Classroom en Anytime Anywhere Learning 3. Bevorderen college-brede interactie met en aanvaarding van verschillende volkeren, culturen, kunst en perspectieven.
  2. Betrek alle leden van het college gemeenschap in een doorlopend programma van behoud van het milieu duurzaamheid en bron.

Missie

IHC is een selectieve onafhankelijke en internationale undergraduate instelling engageert zich om een ​​hoog niveau van intellectuele uitstek om de 21ste eeuw relevant. De instelling biedt een hoge academisch presterende leerlingen in het Midden-Oosten, Noord-Afrika en Zuid-Azië (MENASA) regio met een Amerikaanse curriculum hbo-opleiding in de kunsten, wetenschappen en pre-professionele studies en dient als een brug voor de overdracht toegang tot elite-universiteiten in de Verenigde staten en regionale instellingen. Bij IHC evenwicht wij gespecialiseerde en algemene ontwikkeling om ervoor te zorgen dat onze studenten het bereiken van een sterke basis voor zeer uiteenlopende carrière in het bedrijfsleven en de industrie, de vrije beroepen, openbare dienstverlening, onderwijs en beeldende kunst.

Locaties

  • Dubai

    International Horizons College, 42nd Floor, U-Bora Tower, Business Bay, , Dubai

    Vragen