Keystone logo
International Horizons College (IHC) Internationale bachelors degree
International Horizons College (IHC)

Internationale bachelors degree

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

2 + 2 Bachelor Degree

2 +2 model

IHC 2 + 2 model geeft studenten de mogelijkheid om geld te besparen, krijgen meer academische voorbereiding en dichter bij huis door het invullen van de eerste twee jaar van de bachelor in Dubai en vervolgens de laatste twee jaar bij elite-universiteiten in de VS of andere regio's. Studenten moeten een minimum GPA van 3,0 bij IHC bereiken om een ​​kans om over te dragen aan topuniversiteiten in de VS of andere regio's. Een 3,2-3,5 dient de streefwaarde GPA zijn. Boven 3,5 posities een student zeer goed voor de toelating tot een top van de Amerikaanse universiteit. De primaire focus voor de voltooiing van de bacheloropleiding zal de Universiteit van Californië (UC)-systeem. Acht van de negen universiteiten zijn gerangschikt in de US News & World Report Top 100 universiteiten. Naast UC-systeem, kunnen studenten ook toegang tot de California State University (CSU) systeem van meer dan 20 universiteiten krijgen. In aanvulling op de UC en CSU, IHC is in gesprek met diverse Top 100 universiteiten in de VS en in het Midden-Oosten, Noord-Afrika en Zuid-Azië regio. Deze overeenkomsten zullen worden aangekondigd in de komende maanden.

Transfer naar de VS:

Na het voltooien van de eerste twee jaar bij IHC studenten zullen overgaan naar de VS. Daarvoor zullen de studenten werken met IHC studieadviseurs om een ​​duidelijk studieplan aan het begin van het eerste jaar te ontwikkelen. De academische plan zal worden op basis van natuurlijke aanleg en belangstelling van studenten. De academische plan zal de ideale universiteiten en hun specifieke eisen voor elk IHC student lijst.

Transfer naar India:

Als onderdeel van haar visie om trajecten voor elite-universiteiten in de regio te creëren, heeft IHC samen met Symbiose International University, India. SIU en IHC hebben een systeem voor de overdracht van studiepunten voor undergraduate opleidingen in Business, Arts Geesteswetenschappen en Communicatie, Sociale Wetenschappen en Wetenschap (engineering) aangeboden op hun respectieve instellingen ontwikkeld. IHC Studenten moeten een graad van "C" of beter verdienen in elke IHC cursus voor de cursus moet worden aanvaard transfer credit te SIU.

Onderzoeksmogelijkheden

International Horizons College is niet alleen een nieuwe instelling in de Verenigde Arabische Emiraten, het is ook een nieuw model voor het hoger onderwijs in de regio. Als een twee-jaar (AA) graad toekenning honours college, zal de instelling te leveren aan haar studenten een progressief model van liberal arts algemene onderwijs als ze voor te bereiden voor de overdracht succes aan de top 100 universiteiten in de Verenigde Staten van Amerika en andere openstaande universiteiten over de hele wereld. IHC is zeer gelukkig om een ​​eerste kern van docenten die in de eerste plaats zijn gewijd aan excellentie in het onderwijs en het leren van de missie van het college aan te trekken geweest.

Anytime, Anywhere Learning

IHC heeft geïnvesteerd in de IT-infrastructuur voor onze studenten om toegang te krijgen tot alle leerstof vanaf elke locatie of het nu de campus of van hun accommodatie. Een overzicht van enkele van de spannende technologieën die worden gebruikt bij IHC zijn: Poly Com - IHC Global Classroom Polycom maakt video conferencing zo eenvoudig als het indrukken van een knop. Via dit platform kunnen docenten een scherm aan te raken en beginnen hun klasse. Across omgevingen en industrieën, wordt video hard op weg de nieuwe communicatie standaard. Van de directiekamer tot de browser, van de vergadertafel van de tablet, video verbindt ons allen met een visuele levenslijn. Met een groep mensen, waar dan ook, in HD enterprise-grade kwaliteit dat is zo levensecht daar te zijn. IHC zal worden met behulp van de Polycom diensten aan te sluiten tussen de klaslokalen in Dubai en Californië. Studenten van over de continenten zal zitten in dezelfde klasse met dezelfde middelen, opdat zij kunnen deelnemen aan discussies over hun leren en hoe ze in het echte leven kan worden geïmplementeerd. IHC biedt een echte wereldwijde klaslokaal aan haar studenten. Zoals aangegeven in de opdracht van het college moedigen we diversiteit in onze klaslokalen en door hen uit te rusten met de juiste tools, hebben we tussen studenten en middelen elimineerde de grenzen. Onze studenten zullen genieten van state-of-the-art meubels en gereedschappen zodat ze overal te leren en altijd. Zij zullen de vrijheid om hun concepten en ideologieën met studenten over de hele wereld te delen. Deze tools zijn zorgvuldig gekozen om ervoor te zorgen dat onze studenten zijn klaar voor hun wetenschappelijke carrière in de VS.

BUSINESS PATHWAY

Internationale Horizons College o ff ers 2 + 2-route programma's in het bedrijfsleven

met de mogelijkheid zich te specialiseren in speci fi eke-business gerelateerde disciplines op het zeer gerenommeerde universiteiten in de VS (Universiteit van Vermont, Rutgers University en andere universiteiten aanvaarden van de Universiteit van Californië studiepunten) en India (Symbiose International University). Studenten bij IHC hebben de overdracht van hun 60 krediet uur gegarandeerd met een aandoening van het handhaven van een minimum GPA. IHC's 2 + 2 model kunnen studenten de eerste twee jaar van de bachelor in Dubai en vervolgens de definitieve twee jaar doorloopt bij elite-universiteiten in de Verenigde Staten.

De undergraduate cursussen zullen u voorzien van een fi rm basis in de principes van het bedrijfsleven en commercie. De programma's zijn ontworpen om de kloof tussen de academische theorie en werkplek praktijk te overbruggen om u te helpen slagen in uw carrière gekozen.

In een klasse van zeer gemotiveerde mensen met een track record van succes en ondersteunende faculteit die zijn leiders in hun-velden, wordt u uitgedaagd en uitgerekt om uw potentieel te ontsluiten. We zullen transformeren hoe u denkt over de wereld en jezelf.

BUSINESS MAJORS

 • Accounting Actuariële Wetenschappen Advertising
 • Bank- en Financiewezen Economie
 • ondernemerschap
 • Gezondheidszorg en Systems Management Internationale Betrekkingen
 • Management Informatie Systemen
 • afzet
 • Public Administration Public Relations Verkoop en Service

De algemene Transfer Program is een onderdeel van de IHC kunsten en wetenschappen basisvorming, die de overdracht van college cursussen van IHC aan vooraanstaande universiteiten in de Verenigde Staten, evenals geselecteerde universiteiten elders in de wereld vergemakkelijkt.

IHC verdeelt haar algemene Transfer Program in twee aandachtsgebieden: Kunst, Geesteswetenschappen & Communicatie en Sociale en Gedragswetenschappen. Studenten zullen bestuderen over zichzelf en anderen als leden van een grotere samenleving en leert om te evalueren en te interpreteren de manier waarop mensen door de eeuwen heen in di ff Erent culturen hebben gereageerd op zichzelf en de wereld om hen heen in de artistieke en culturele creatie. De cursussen worden onderwezen met actieve leermethoden en studenten maken gebruik van een scala van sociale media en technologieën om cate communiceren, de leerinhoud te leren en te creëren met de instructeur.

Kunst, Geesteswetenschappen en Communicatie

Deze cursussen benadrukken de studie van culturele, literaire, humanistische en artistieke activiteiten en uitingen. Studenten zullen leren om te evalueren en te interpreteren de manier waarop mensen door de eeuwen heen in di ff Erent culturen hebben gereageerd op zichzelf en de wereld om hen heen in de artistieke en culturele creatie. Studenten zullen ook leren om esthetische begrip en de bijdrage van de kunsten in het verleden en de huidige samenleving te waarderen. De cursussen worden onderwezen met actieve leermethoden en studenten maken gebruik van een scala van sociale media en technologieën om te communiceren, de leerinhoud te leren en te creëren met de instructeur.

Sociale Wetenschappen

Deze cursussen benadrukken het perspectief, concepten, theorieën en methoden van de sociaal-wetenschappelijke disciplines zoals antropologie, geschiedenis, politieke wetenschappen, psychologie, sociologie, etc. Studenten zullen bestuderen over zichzelf en anderen als leden van een grotere samenleving. De cursus leermethoden zijn actief en het aangaan over onderwerpen die kritisch denken te stimuleren over manieren waarop mensen hebben gehandeld naar aanleiding van hun samenleving en hoe subgroepen, culturele en politieke bewegingen te bedienen. Studenten zullen sociaal onderzoek doen en deel te nemen aan samenwerkingsprojecten met behulp van sociale, multi-media en andere technologische toepassingen.

Transfer Voorbereiding

De algemene Transfer Program is een onderdeel van de IHC kunsten en wetenschappen basisvorming, die de overdracht van college cursussen van IHC aan vooraanstaande universiteiten in de Verenigde Staten, evenals geselecteerde universiteiten elders in de wereld vergemakkelijkt.

Studenten die hun IHC associate van kunst diploma-eisen in de aanbevolen twee jaar doorloopt niet alleen hun een Associate of Arts graad ontvangen, maar zijn ook in aanmerking komen voor een dual-diploma van een berg San Jacinto College, USA ontvangen. Met deze graden in de hand IHC afgestudeerden zijn zeer goed voorbereid om de meeste baccalaureaatsgraden voltooien o ff zich uit met Amerikaanse universiteiten binnen een totale termijn studie van vier jaar met inbegrip van IHC.

Kunsten en ambachten PATHWAY

Kunsten en ambachten MAJORS

 • antropologie
 • Dans en Theater Kunsten Early Childhood Education Schone Kunsten
 • Familie en Consumer Studies Grafisch en Interior Design International Relations Journalistiek & Communicatie
 • Muziek & Muziek Onderwijs Sociaal Werk & Human Services Criminologie & Recht Vreemde Talen
 • (Arabisch, Chinees, Frans, etc.)
 • Kunst en Kunst Onderwijs Onderwijs
 • Engels
 • Film en Televisie Aardrijkskunde
 • Geschiedenis Pre-wet
 • Politicologie Psychologie Sociologie

WETENSCHAP

Internationale Horizons College o ff ers 2 + 2-route's in Science / Ingenieur

met de mogelijkheid zich te specialiseren in speci fi eke disciplines bij top geaccrediteerde universiteiten in de VS en India.

Studenten bij IHC hebben de overdracht van hun 60 krediet uur gegarandeerd met een aandoening van het handhaven van een minimum GPA. In de VS, zullen de studenten worden overgedragen aan de Universiteit van Vermont of Rutgers University. In India, zullen de studenten worden overgedragen aan Symbiose International University. Dit model maakt het mogelijk studenten om de eerste twee jaar van de bacheloropleiding in Dubai de definitieve twee jaar in het buitenland te voltooien en dan.

Bij IHC, een Science route is één van de meest populaire bac-h Elor opleidingen onder studenten. Het programma is ontworpen op een zodanige manier dat het wekt een wetenschappelijke geest en de wetenschappelijke benadering van de student om het even welk soort problemen op te lossen. Het voornaamste doel van het programma is om de wetenschappelijke basis, wetenschappelijke principes en de mechanica van die fi eld begrijpen.

De populariteit van het programma is toe te schrijven aan de focus in het omgaan met het gebied. Het bereidt de student om een ​​sterk inzicht hebben alle uitgangspunten en methoden die kunnen worden gebruikt in elke situatie, en de voordelen van wetenschappelijk redeneren, experimenteren en kritisch denken voor het oplossen van complexe problemen op het werk.

De kennisbasis die is gebouwd tijdens dit programma maakt het makkelijker voor de studenten om te gaan in de diepten van het leren in een bepaald gebied van specialisatie, en het bereiken van een meesterschap over die fi eld. Het helpt niet alleen voor te bereiden op de masteropleiding of andere dergelijke hogere opleiding, maar het helpt ook om toegang te krijgen tot een dergelijke cursus.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Bachelor of Arts (Hons) in Bedrijfsmanagement (International Business)
  • Barcelona, Spanje
 • Bachelor in internationaal management - Boedapest
  • Paris, Frankrijk
  • Budapest, Hongarije
 • Bachelor in internationaal management - Frankrijk
  • Paris, Frankrijk
  • Lyon, Frankrijk