Keystone logo
IIFA LANCASTER DEGREE COLLEGE

IIFA LANCASTER DEGREE COLLEGE

IIFA LANCASTER DEGREE COLLEGE

Invoering

Lancaster Group of Institutions

IIFA-Lancaster is een eenheid van LANCASTER Group of Institutions die werd opgericht in het jaar 1991 met het motto van Faith, Commitment

Leercentra van LANCASTER Group of Institutions

  • Kalabharathi Public school, Mysore.

  • Kalabharathi B.Ed College, Mysore.

  • Kalabharathi Pre-university College, Mysore.

  • LANCASTER Institute of Hotel Management, Bangalore.

  • IIFA Lancaster Instituut voor Interieurontwerp, modeontwerp en -animatie, Bangalore.

IIFA ligt in het hart van Silicon Valley, Bangalore, en in Heritage City, Mysore. De instelling is een van de beste ontwerp- en animatie-instellingen in India. Het biedt training die inzetbare vaardigheden bevordert en de maatschappelijke relevantie verbetert. De instelling geeft training in specialisatie in ontwerp en technologie. De instelling biedt blootstelling aan industrieën, samen met technische en praktische veldkennis. De instelling maakt gebruik van innovatieve onderwijsmethoden en -praktijken en biedt een state-of-the-art omgeving die de leerbelangen van studenten stimuleert.

Onze faculteiten

IIFA is India's belangrijkste opleidingsinstituut voor creatief onderwijs met technologie in India. Onze toegewijde instelling biedt training in creatieve vaardigheden op het gebied van commercie, management, journalistiek, computertoepassingen, interieurontwerp, modeontwerp en animatie. Ons team heeft veel ervaren professionals om een ​​gedisciplineerd onderwijssysteem te begeleiden en te maken. Studenten kunnen unieke trainingsprogramma's vinden om blootstelling aan praktische onderwerpen te krijgen. We volgen educatief patroon en systemen. We nemen de studenten verantwoordelijkheid voor hun mooie toekomst. We hebben individuele interactie met zowel studenten als faculteitsleden om meer transparantie te bieden. Onze faculteit heeft programma's ontwikkeld die jonge denkers een gedetailleerd begrip van de designwereld bieden.

Studenten moeten weten hoe de wereld van veel ontwerpers werkt. Ons technisch facultaire team moedigt onze studenten aan om hun creatieve potentieel te ontwikkelen en hen ook voor te lichten over hoe professionele designerbedrijven werken. Dit helpt hen uiteindelijk om oplossingen voor de ontwerpindustrie te ontwikkelen die in lijn zijn met de huidige behoeften van de markt. Onze ervaren trainers met productie-ervaring in hun vakgebied zullen u trainen tot een hoog niveau van expertise in 2D, 3D Animation, Graphic

Student Community

Studenten oefenen en beheersen praktische vaardigheden door projecten aan te nemen om eindproducten te conceptualiseren en creëren die hen helpen het ontwerpproces onder de knie te krijgen en moedigt hen aan om te communiceren met hun gelijken en essentiële vaardigheden voor teammanagement te leren. Studenten krijgen ook stageplaatsen, die cruciale ervaring bieden binnen de sector zelf. Studenten zijn in staat om hun vaardigheden te herkennen door middel van stages en live projecten en die hen helpt om een ​​carrière te kiezen voor zichzelf. Design is afhankelijk van creativiteit om nieuwe oplossingen te bedenken voor oude en nieuwe problemen.

Studenten maken hun eigen veilige ruimte om moedig de synthese te verkennen van nieuwe perspectieven die het conventionele denken uitdagen. We hebben toegewijd aan het succes van elke student. IIFA Lancaster biedt studentenondersteunende systemen en geavanceerde technologie die allemaal zijn geïntegreerd in het leren. IIFA Lancaster film biedt studenten de belangrijkste ingrediënten om te slagen in het interieurontwerp, modeontwerp, commercie, management, journalistiek, computertoepassingen en animatie-industrie om hun individuele carrièredoelen te verwezenlijken. Bij IIFA Lancaster bieden wij op productie gebaseerde training aan de studenten. Alle studenten van IIFA Lancaster worden geplaatst in een van de beste animatiesectoren en ook in designbedrijven.

Waarom IIFA Animation Institute?

We trainen en onderwijzen

IIFA is een state-of-the-art wooninstituut biedt zeer industrie gerichte, professionele programma's in Interior Design, Fashion Design, Animatie, Videogame, Grafisch Ontwerp, Journalistiek, Massacommunicatie, Visuele Communicatie, Marketing Management, Hotel Management, Financiën Management, textielbeheer, bedrijfsbeheer, ruimtevaartwetenschappen, computertoepassingen, architectuurtechnologie. IIFA is vastbesloten toonaangevend centrum van creatieve uitmuntendheid te worden dat Shapes Talent, Leads Change.

We streven naar een interdisciplinaire omgeving door middel van hoger onderwijs op het gebied van design, animatie en technologie. Onze brede ervaring en kennis op het gebied van ontwerp en animatie geeft ons de voorsprong in de gespecialiseerde training. Door een innovatieve aanpak herkennen we uw creatieve vaardigheden en bieden extra polijsten om u aan te passen tot een complete animatiedeskundige. Het curriculum is ontworpen door het team van professionele instructeurs met ervaring op het gebied van ontwerp en animatie. We zorgen voor nieuwe innovatie op dit creatieve gebied van ontwerp en animatie om nieuwe dimensies aan het leervermogen van studenten toe te voegen.

IIFA heeft infrastructuur van wereldklasse en moderne trainingsfaciliteiten om onze studenten een gevarieerde leeromgeving te bieden. Onze innovatieve pedagogie richt zich op praktisch leren dat wordt bevorderd door docenten met onmisbare ervaring die de mondiale praktijk van de industrie begrijpen. We stellen onze studenten in staat om wereldwijde standaarden op het gebied van onderwijs op het gebied van design en animatie te hanteren.

Locaties

  • Bengaluru

    14/2, 5 Suvarna Jyothi Layot, Ganabharathi post Nagdevanahalli, Nagdevanahalli, Bhuvaneshwari Nagar, Nagdevanahalli, Bengaluru, Karnataka, , Bengaluru

Vragen