Keystone logo
IIFA LANCASTER DEGREE COLLEGE Bachelor in de handelswetenschappen
IIFA LANCASTER DEGREE COLLEGE

Bachelor in de handelswetenschappen

Bengaluru, India

3 Years

Engels

Request pace

Request application deadline

Jul 2024

INR 180.000 / per year

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

GELIEFD OP DE UNIVERSITEIT VAN BANGALORE

BBA (Bachelor of Administration) programma benadrukt de ontwikkeling van communicatie, kwantitatief redeneren en business analyse vaardigheden. De cursus is uitgerust met de juiste kennis en vaardigheden in business en management. Tijdens de cursus verwerven studenten kennis van bedrijfspraktijken en -processen, begrijpen zij de rol van de economie op de wereldmarkt en verwerven zij een bewustzijn van wereldwijde zakelijke problemen. Als een van de beste BBA Colleges in Bangalore India, kunnen studenten zich specialiseren in een van de gebieden, waaronder internationale bedrijven, financiën, computerinformatiesystemen of boekhouding. De cursus omvat de studie van:

 1. Economie
 2. Project management
 3. Basisprincipes van ondernemerschap
 4. Bedrijfstheorie
 5. E-business
 6. Ondernemingsrecht en ethiek

BBA (BACHELOR OF ADMINISTRATION) CURSUS BESCHRIJVING

Bachelor of Business Administration (BBA) cursus geven kennis van de principes die perfect zijn voor een carrière in het bedrijfsleven. De cursus helpt bij toekomstige zakelijke en management carrièredoelen. Met de BBA-cursus kunnen kandidaten zich op het gebied van management begeven. Studenten leren verschillende aspecten van effectief bedrijfsmanagement. De cursus is bedoeld om studenten effectief op te leiden in managementonderwijs. De cursus richt zich op communicatieve vaardigheden die helpen bij ondernemerschap. Studenten ontwikkelen aan het eind van de cursus leiderschapskwaliteiten, beslissingsvaardigheden en goede communicatievaardigheden. Succesvolle afgestudeerden van deze cursus kunnen kiezen voor een reeks banen uit sectoren zoals financiën, marketing, verkoop, management, overheid en onderwijs. BBA-programma's bieden managementtraining om studenten voor te bereiden op het succesvol werken in elk type organisatie. De cursusmethode omvat training door praktische ervaring in de vorm van case studies, projecten, presentaties, industriële bezoeken en interactie met experts uit de industrie. De cursus is bedoeld om blootstelling aan organisatorisch werken te bieden en om de toepassing van theoretische concepten in zakelijke bedrijfssituaties te leren. Het programma omvat een intensieve industriestage, verschillende live-industrieprojecten, wereldwijde onderdompelingsprogramma's, onderzoeken van praktijksituaties en hands-on ervaring in de bedrijfswereld. Zo zijn we een van de beste BBA-hogescholen in Bangalore, India.

TOELATING TOT BESTE BBA-COLLEGE IN BANGALORE

 • Geschiktheid: 10 2 Elke stream
 • Duur: 3 jaar

BBA (BACHELOR OF ADMINISTRATION) CURSUS CARRIÈRE VOORUITZICHTEN

BBA-afgestudeerden leren vaardigheden die hen zullen helpen verschillende management- en administratieve rollen in een bedrijf na te streven. Na de opleiding kunnen afgestudeerden kiezen voor hoger onderwijs of werk zoeken in verschillende sectoren. Werkgevers kunnen afgestudeerden van bedrijfsadministraties zoeken voor een breed scala aan functies op verschillende gebieden. Studenten kunnen een masterdiploma volgen met een specialisatie in Management Studies, Human Resource Development Management, Financiële Planning en Wealth Management, etc. Posities kunnen zijn:

 1. formatie beveiligingsbeambte
 2. verliespreventie manager
 3. operations manager
 4. Kostenschatter
 5. Verkoopsmanager

De BBA-cursus opent een scala aan vacatures op het gebied van academische instituten, reclame, bankieren, buitenlandse valuta, hotelmanagement, adviesbureaus, verwerkende industrie, IT en ITES en verschillende overheidsdiensten. Afgestudeerden worden ingehuurd in capaciteiten zoals Business Development Executive, Financial Analyst, Data Analyst, Project Manager (IT), Marketing Executive, Human Resources (HR) Manager, SAP Consultant, Operations Team Leader,

BETAAL BETAALMETHODE VOOR 3 JAAR BBAF

 • 3 Jaar Totaalbedrag: Rs.1,80,000 / -
 • Forfaitair bedrag: Rs.1,53,000 / -
 • Initiële vooruitbetaling Rs.30.000 / -

ALS INSTALLATIES:

 • 1e semester: aanbetaling (Rs.30.000) Rs.25.000 = Rs.55.000 /
 • 2e semester: Rs.25.000 / -
 • 3e semester: Rs.25.000 / -
 • 4e semester: Rs.25.000 / -
 • 5e semester: Rs.25.000 / -
 • 6e semester: Rs.25.000 / -

NOTITIE:

1) CURSUSKOSTEN BEVATTEN CURSUSMATERIAAL, PROJECTEN MET 100% PLAATSINGSHULP.
2) DEZE KOSTENSTRUCTUUR IS NIET VAN TOEPASSING OP BUITENLANDSE STUDENTEN.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Dubbele graad in bedrijfskunde en management + BSc in economie
  • Barcelona, Spanje
 • BBA - Bachelor of Business Administration - Small Business Management
  • Zürich, Zwitserland
  • Antwerp, België
  • + 7 meer
 • Bachelor of Business Administration - Innovatie en duurzaamheid
  • Victoria, Canada