Keystone logo
Illinois Institute of Technology Bachelor Architectuur
Illinois Institute of Technology

Bachelor Architectuur

Chicago, Verenigde Staten

168 Hours

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 48.670

Op de campus

Invoering

IIT Architecture Chicago is een van de best gerangschikte architectuurprogramma's in de Verenigde Staten, en ons bachelorprogramma is op maat gemaakt voor studenten die hun stempel willen drukken op de gebouwde omgeving. Deze vijfjarige, STEM-aangewezen graad is geaccrediteerd door de National Architectural Accrediting Board, waardoor onze afgestudeerden gediplomeerde architecten kunnen worden zonder extra tijd op school.

De faculteit van het College of Architecture bestaat uit bekroonde architecten, ingenieurs en wetenschappers. Met hun begeleiding ontwikkelen onze studenten een diep begrip van ontwerp, structuren, geschiedenis, theorie en praktijk, en bereiden ze hen voor op leiderschapsrollen in het beroep.

Ons studio-gebaseerde curriculum maakt gebruik van de nieuwste technologieën om een gerenommeerd erfgoed van maken te ondersteunen. We praten hier niet alleen over architectuur - we maken het. Ondersteund door een van de grootste fabricagelaboratoria van het land en gevestigd in een toonaangevende technologiegerichte universiteit, biedt IIT Architecture Chicago studenten een unieke kans voor rigoureuze studie in een omgeving van diepe nieuwsgierigheid en rigoureus onderzoek.

Programma overzicht

Deze vijfjarige, STEM-aangewezen undergraduate-graad is geaccrediteerd door de National Architectural Accrediting Board, waardoor afgestudeerden zonder aanvullende studie gediplomeerde architecten kunnen worden. Studio's integreren geavanceerde digitale technologieën met duurzaam ontwerp, samenwerkend denken en professionele praktijk.

Programmaspecialisaties

  • Architectuurgeschiedenis en theorie
  • Ontwerp/bouw
  • Digitaal ontwerp
  • Tuinarchitectuur

Waarom Illinois Tech een van de voordeligste universiteiten van het land is

Als Illinois Tech-student kom je automatisch in aanmerking voor de genereuze institutionele beurzen van onze universiteit. Gemiddeld komt dit neer op een besparing van $ 107.472 op collegegeld en huisvesting voor elke student tijdens je vier jaar bij Illinois Tech ($ 134.340 voor vijf jaar, op basis van herfst 2021-cijfers).

We doen er alles aan om de kosten van je diploma drastisch te verlagen, zodat jij je kunt concentreren op het leren aan een van de meest dynamische en innovatiegedreven universiteiten van het land.

Wil je nog meer goede redenen?

  • Bovenop onze institutionele beurs, kent Illinois Tech onze studenten gemiddeld een extra $ 34,412 toe aan op behoeften gebaseerde onderwijshulp gedurende vier jaar ($ 43,015 voor vijf jaar). (onder FAFSA filers, herfst 2021)
  • We zijn de #44 Best Value School in de natie (US News & World Report)
  • 98% van onze studenten ontvangt een vorm van financiële hulp
  • Het gemiddelde startsalaris van onze studenten is $ 63.938

Voorzieningen

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Carrièremogelijkheden

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen