Keystone logo
Illinois Institute of Technology Bachelor in industriële technologie en management - STEM aangewezen
Illinois Institute of Technology

Bachelor in industriële technologie en management - STEM aangewezen

Chicago, Verenigde Staten

126 Hours

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 48.670 *

Op de campus

* voor 18 studiepunten voor het academiejaar 2022–2023 I $ 29.628 voor Mies Campus

Invoering

De Bachelor Industriële Technologie en Management bereidt technische specialisten voor op leidinggevende functies in de industrie. Het curriculum richt zich op praktische benaderingen voor het beheer van activiteiten, personeel en middelen in industriële omgevingen, en hoe verschillende technologieën en systemen kunnen worden gebruikt om efficiënte activiteiten te bereiken. Het is een overdrachtsprogramma voor personen die een technische studie hebben afgerond (meestal een medewerker van toegepaste wetenschap) in een industriële specialiteit, waaronder productie, CNC-bewerking, mechatronica, CAD/tekenen, technische technologie, stationaire techniek, HVAC/HACR, industriële elektricien, bouwtechnologie, toeleveringsketen/logistiek en andere aanverwante gebieden.

Studenten stemmen hun studie af op professionele interesses en kunnen een specialisatie voltooien in een van de volgende aandachtsgebieden: bouwtechnologie, facility management, industriële duurzaamheid, productietechnologie of supply chain management.

Programma overzicht

De Bachelor of Industrial Technology and Management is een doorstroomprogramma voor technische specialisten die een breder inzicht willen verwerven in industriële activiteiten en de managementvaardigheden die nodig zijn om door te stromen naar hogere posities binnen de industrie.

Programma specialisaties

  • Constructie technologie
  • Facility Management
  • Industriële duurzaamheid
  • Productietechnologie
  • Voorraadketenbeheer

Waarom Illinois Tech een van de voordeligste universiteiten van het land is

Als Illinois Tech-student kom je automatisch in aanmerking voor de genereuze institutionele beurzen van onze universiteit. Gemiddeld komt dit neer op een besparing van $107.472 op collegegeld en huisvesting voor elke student tijdens je vier jaar bij Illinois Tech ($134.340 voor vijf jaar, gebaseerd op cijfers van najaar 2021).

We streven ernaar de kosten van uw diploma drastisch te verlagen, zodat u zich kunt concentreren op het leren aan een van de meest dynamische en innovatiegedreven universiteiten van het land.

Wil je nog meer goede redenen?

  • Bovenop onze institutionele beurs kent Illinois Tech onze studenten gemiddeld $34.412 extra toe aan op behoeften gebaseerde collegegeld over een periode van vier jaar ($43.015 voor vijf jaar). (onder FAFSA-indieners, najaar 2021)
  • Wij zijn de #44 Best Value School in het land (US News & World Report)
  • 98% van onze studenten ontvangt een of andere vorm van financiële hulp
  • Het gemiddelde startsalaris van onze studenten is $ 63,938

Voorzieningen

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen