Keystone logo
Illinois Institute of Technology Bachelor in informatietechnologie en management: overdrachtsprogramma
Illinois Institute of Technology

Bachelor in informatietechnologie en management: overdrachtsprogramma

Chicago, Verenigde Staten

127 Hours

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 48.670 *

Op de campus

* voor 18 credit-uren voor het academische jaar 2022-2023 I $ 29.628 voor Mies Campus

Invoering

Studenten kunnen studiepunten overdragen naar het Bachelor of Information Technology and Management-programma, dat zeven specialisaties biedt die gericht zijn op specifieke carrières en meer dan 100 cursussen die een ongeëvenaarde breedte en diepte bieden. Cursussen worden gegeven door ervaren docenten met behulp van een hands-on, op de realiteit gebaseerde benadering van onderwijs waarin studenten toepassen wat ze in de klas leren om echte problemen op te lossen. Het informatietechnologie- en managementcurriculum is een mix van theoretische inhoud en praktische toepassing met projecten en laboratoriumgebaseerde instructie waarin studenten leren en het vervolgens doen. Het programma is ontworpen om de kennis van een student over nieuwe en opkomende informatietechnologieën, de toepassing en integratie van deze technologieën en de administratieve praktijken die worden gebruikt bij het effectieve beheer van deze technologieën, te verbreden en te verdiepen.

Dit overdrachtsprogramma is geschikt voor studenten die overstappen van een community college of vierjarige universiteit, en internationale studenten met een sterke academische achtergrond die geïnteresseerd zijn in informatietechnologie en toegepaste technologie.

Programma overzicht

Studenten kunnen doorstromen naar de opleiding Bachelor Informatietechnologie en Management. Het programma biedt acht carrièregerichte specialisaties en ervaren docenten geven cursussen met zowel theoretische inhoud als praktische toepassing.

Programmaspecialisaties

 • Gegevensbeheer
 • IT-ondernemerschap en management
 • Netwerken en communicatie
 • Software ontwikkeling
 • Systeem administratie
 • Systeembeveiliging
 • Webdesign en applicatieontwikkeling

Bachelor of Information Technology & Management Programma Educatieve doelstellingen

De Bachelor of Information Technology and Management-graad produceert afgestudeerden die in staat zijn om:

 • Het oplossen van problemen en het creëren van innovatieve antwoorden om technologische oplossingen te bieden voor de problemen van het bedrijfsleven, de industrie, de overheid, non-profitorganisaties en individuen.
 • Uitvoeren van vereistenanalyse, ontwerp en beheer van computer- en netwerkgebaseerde systemen in overeenstemming met beleid en best practices, en waar nodig de voortdurende ontwikkeling van relevant beleid en best practices bewaken en ondersteunen.
 • Pas de huidige technische en wiskundige concepten en praktijken toe in de kerninformatietechnologieën en erken de noodzaak om deel te nemen aan voortdurende professionele ontwikkeling.

Waarom Illinois Tech een van de voordeligste universiteiten van het land is

Als Illinois Tech-student kom je automatisch in aanmerking voor de genereuze institutionele beurzen van onze universiteit. Gemiddeld komt dit neer op een besparing van $ 107.472 op collegegeld en huisvesting voor elke student tijdens je vier jaar bij Illinois Tech ($ 134.340 voor vijf jaar, op basis van herfst 2021-cijfers).

We doen er alles aan om de kosten van je diploma drastisch te verlagen, zodat jij je kunt concentreren op het leren aan een van de meest dynamische en innovatiegedreven universiteiten van het land.

Wil je nog meer goede redenen?

 • Bovenop onze institutionele beurs, kent Illinois Tech onze studenten gemiddeld een extra $ 34,412 toe aan op behoeften gebaseerde onderwijshulp gedurende vier jaar ($ 43,015 voor vijf jaar). (onder FAFSA filers, herfst 2021)
 • We zijn de #44 Best Value School in de natie (US News & World Report)
 • 98% van onze studenten ontvangt een vorm van financiële hulp
 • Het gemiddelde startsalaris van onze studenten is $ 63.938

Voorzieningen

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma resultaat

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen