Keystone logo
Illinois Institute of Technology Bachelor in informatietechnologie en management - STEM aangewezen
Illinois Institute of Technology

Bachelor in informatietechnologie en management - STEM aangewezen

Chicago, Verenigde Staten

127 Hours

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 48.670 *

Op de campus

* voor 18 studiepunten voor het academiejaar 2022–2023 I $ 29.628 voor Mies Campus

Invoering

Het Bachelor of Information Technology and Management-programma biedt zeven specialisaties die zich richten op specifieke carrières en meer dan 100 cursussen die een ongeëvenaarde breedte en diepgang bieden aan de enige op technologie gerichte universiteit van Chicago. Cursussen worden gegeven door ervaren docenten met behulp van een praktische, op realiteit gebaseerde onderwijsbenadering, waarbij studenten toepassen wat ze in de klas leren om problemen uit het echte leven op te lossen. Het curriculum voor informatietechnologie en management is een mix van theoretische inhoud en praktische toepassing, met projecten en laboratoriumgebaseerde instructies waarin studenten zullen leren en vervolgens zullen doen. Het programma is bedoeld om de kennis van studenten over nieuwe en opkomende informatietechnologieën, de toepassing en integratie van deze technologieën, en de administratieve praktijken die worden gebruikt bij het effectieve beheer van deze technologieën te verbreden en te verdiepen.

Dit programma is geschikt voor studenten die geïnteresseerd zijn in informatietechnologie en toegepaste technologie met een sterke academische achtergrond.

Programma overzicht

De Bachelor of Information Technology and Management biedt zeven specialisaties die zich richten op specifieke carrières en meer dan 100 praktische, op realiteit gebaseerde cursussen gegeven door ervaren docenten met theoretische inhoud en praktische toepassing. Studenten passen wat ze in de klas leren toe om problemen uit het echte leven op te lossen met laboratoriumonderwijs.

Programma specialisaties

 • Gegevensbeheer
 • IT-ondernemerschap en management
 • Netwerken en communicatie
 • Software ontwikkeling
 • Systeem administratie
 • Systeembeveiliging
 • Webdesign en applicatieontwikkeling

Nationaal Centrum voor Academische Excellence in Cyber Defense Education

Het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Veiligheid en de National Security Agency hebben het Illinois Institute of Technology aangewezen als National Center of Academic Excellence in Cyber Defense Education.

De graad Bachelor of Information Technology and Management is geaccrediteerd door de Computing Accreditation Commission van ABET.

Noord-Amerikaanse Academische Alliantie voor Defensie en Veiligheid (NADSAA)

Het North American Aerospace Defense Command (NORAD) en het US Northern Command (USNORTHCOM) North American Defense and Security Academic Alliance (NADSAA) bestaan als een op informatie gebaseerde onderneming die zich toelegt op het versterken en normaliseren van de relaties tussen de twee commando's en academische instellingen. Deze relatie stimuleert en ontwikkelt nieuw denken, onderzoekt organisatiebrede oplossingen en helpt toekomstige generaties defensie- en veiligheidsbeoefenaars te cultiveren.

De graad Bachelor of Information Technology and Management is geaccrediteerd door de Computing Accreditation Commission van ABET.

Waarom Illinois Tech een van de voordeligste universiteiten van het land is

Als Illinois Tech-student kom je automatisch in aanmerking voor de genereuze institutionele beurzen van onze universiteit. Gemiddeld komt dit neer op een besparing van $107.472 op collegegeld en huisvesting voor elke student tijdens je vier jaar bij Illinois Tech ($134.340 voor vijf jaar, gebaseerd op cijfers van najaar 2021).

We streven ernaar de kosten van uw diploma drastisch te verlagen, zodat u zich kunt concentreren op het leren aan een van de meest dynamische en innovatiegedreven universiteiten van het land.

Wil je nog meer goede redenen?

 • Bovenop onze institutionele beurs kent Illinois Tech onze studenten gemiddeld $34.412 extra toe aan op behoeften gebaseerde collegegeld over een periode van vier jaar ($43.015 voor vijf jaar). (onder FAFSA-indieners, najaar 2021)
 • Wij zijn de #44 Best Value School in het land (US News & World Report)
 • 98% van onze studenten ontvangt een of andere vorm van financiële hulp
 • Het gemiddelde startsalaris van onze studenten is $ 63,938

Voorzieningen

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen