Keystone logo
Illinois Institute of Technology Bachelor of Science in Astrophysics - STEM Designated
Illinois Institute of Technology

Bachelor of Science in Astrophysics - STEM Designated

Chicago, Verenigde Staten

126 Hours

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 48.670 *

Op de campus

* for 18 credit hours for the academic year 2022–2023 I $29,628 for Mies Campus

Invoering

Het astrofysica-programma op Illinois Tech is fysica-intensief en biedt daarom een diep begrip van de fundamentele fysieke wetten die ten grondslag liggen aan alle astrofysica. Het programma omvat planetaire, stellaire, galactische en extragalactische astrofysica, evenals kosmologie en observationele astrofysica. Verbeter optische waarnemingstechnieken op een door de afdeling bediende Takahashi-telescoop van 130 mm.

De hechte afdeling biedt veel mogelijkheden om betrokken te raken bij onderzoek. Academisch gezien zijn onze bacheloropleidingen in astrofysica en natuurkunde zo ontworpen dat de meeste studenten in vier jaar tijd een dubbele graad in beide vakgebieden kunnen behalen. De optie met twee graden is bijzonder voordelig, omdat het de kennis, vaardigheden en kansen biedt om na het afstuderen meer deuren te openen dan alleen een diploma astrofysica of natuurkunde. Afgestudeerden zijn doorgegaan naar een graduate school in zowel astrofysica als natuurkunde. Het natuurkunde-intensieve karakter van de astrofysica-graad biedt ook een uitzonderlijke voorbereiding op een baan in de private of publieke sector onmiddellijk na het afstuderen.

Programma overzicht

Illinois Tech's Bachelor of Science in Astrophysics kan gemakkelijk worden gekoppeld aan natuurkunde voor een dubbele graad. Dit hands-on astrofysica-programma wordt verbeterd door toegang tot een 130-mm telescoop en biedt een uitstekende voorbereiding op een graduate studie in natuurkunde of astrofysica.

Waarom Illinois Tech een van de voordeligste universiteiten van het land is

Als Illinois Tech-student kom je automatisch in aanmerking voor de genereuze institutionele beurzen van onze universiteit. Gemiddeld komt dit neer op een besparing van $ 107.472 op collegegeld en huisvesting voor elke student tijdens je vier jaar bij Illinois Tech ($ 134.340 voor vijf jaar, op basis van herfst 2021-cijfers).

We doen er alles aan om de kosten van je diploma drastisch te verlagen, zodat jij je kunt concentreren op het leren aan een van de meest dynamische en innovatiegedreven universiteiten van het land.

Wil je nog meer goede redenen?

  • Bovenop onze institutionele beurs, kent Illinois Tech onze studenten gemiddeld een extra $ 34,412 toe aan op behoeften gebaseerde onderwijshulp gedurende vier jaar ($ 43,015 voor vijf jaar). (onder FAFSA filers, herfst 2021)
  • We zijn de #44 Best Value School in de natie (US News & World Report)
  • 98% van onze studenten ontvangt een vorm van financiële hulp
  • Het gemiddelde startsalaris van onze studenten is $ 63.938

Voorzieningen

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen