Keystone logo
Illinois Institute of Technology Bachelor of Science in Bedrijfskunde
Illinois Institute of Technology

Bachelor of Science in Bedrijfskunde

Chicago, Verenigde Staten

126 Hours

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 48.670 *

Op de campus

* voor 18 studiepunten voor het academiejaar 2022–2023 I $ 29.628 voor Mies Campus

Invoering

Business+ aan de Stuart School of Business van Illinois Tech is bedrijfsonderwijs van de volgende generatie met gegarandeerde ervaringen die uw carrière een boost zullen geven.

Als de enige business school in Chicago die deel uitmaakt van een op technologie gerichte universiteit, hebben we ons Business+ programma ontworpen om u te helpen de ondernemerszin en 21e-eeuwse zakelijke vaardigheden te ontwikkelen waar werkgevers naar op zoek zijn.

Hier ziet u hoe Business+ bijdraagt aan uw toekomst.

Onze uitgebreide hoofdvak bedrijfskunde is ongeëvenaard. Je leert de belangrijkste concepten die een solide zakelijke basis vormen voor elk carrièrepad dat je kiest.

En pas je diploma aan met een specialisatie. Ontwikkel de diepgaande kennis en geavanceerde vaardigheden waarmee u zich onderscheidt. We hebben tientallen opties om uit te kiezen.

Duik dieper in financiën, marketinganalyses, toegepaste economie of technologisch ondernemerschap

Bouw uw technische en kwantitatieve vaardigheden op in een STEM-veld

Verwerf expertise op het gebied van psychologie, mensgericht ontwerp of andere spannende gebieden

Plus gegarandeerde praktische ervaringen, zoals stages, groepsprojecten en onderzoek, via het unieke Elevate-programma van Illinois Tech. Hier verbindt u het leren in de klas met de praktijk in de echte wereld. Je krijgt ook een persoonlijk plan om je academische studie te begeleiden en je voor te bereiden op een geweldige baan als je afstudeert!

Bovendien is Chicago een vooraanstaand internationaal zakencentrum. Dankzij de connecties van Illinois Tech met het bedrijfsleven en het gevarieerde scala aan industrieën van onze stad – van financiën tot technologie tot productie – heb je toegang tot de opmerkelijke bronnen van Chicago voor stages, netwerken en banen.

Business+ bij Illinois Tech. Onze belofte is om u een geweldig rendement op uw investering te geven!

Programma overzicht

Business+ aan de Stuart School of Business stelt u in staat uw diploma bedrijfskunde aan te passen en praktijkgerichte ervaringen op te doen in het mondiale zakencentrum van Chicago. Wij helpen u de 21e-eeuwse zakelijke vaardigheden te ontwikkelen waar werkgevers naar op zoek zijn en een geweldige baan binnen te halen.

De Bachelor of Science in Business Administration biedt een solide basis in bedrijfsfundamenten, samen met een fundamentele basis in de wetenschap. Tot de kerncompetenties van het bedrijf behoren boekhouding, economie, statistiek, financiën, ondernemingsrecht, marketing, management, ondernemerschap en leiderschap. Studenten volgen ook een specialisatie waarmee ze diepgaande kennis kunnen ontwikkelen op een zakelijk gebied of een ander vakgebied naar keuze. Momenteel zijn de beschikbare bedrijfsspecialisaties in toegepaste economie, financiën en marketing, terwijl specialisaties buiten het bedrijfsleven onder meer toegepaste wiskunde, architectuur, bouwmanagement, logistiek en psychologie omvatten. Bovendien maakt de flexibiliteit van het programma het mogelijk specialisaties te creëren om tegemoet te komen aan de unieke interesses van een student.

Kies een Business+ Specialisatie

Toegepaste economie

Ontwikkel de wetenschappelijke, wiskundige en toegepaste vaardigheden die nodig zijn om economische modellen in de praktijk toe te passen.

Financiën

Bouw expertise op op het gebied van financiën, beleggingen en financiële derivaten om u voor te bereiden op een verscheidenheid aan banen in de financiële sector.

Marketing Analytics

Er is veel vraag naar marktonderzoeksanalisten. Bereid je voor door productontwikkeling, marktonderzoek en consumentengedrag te bestuderen.

Technologisch ondernemerschap

Maak uw zakelijke ideeën werkelijkheid! Bestudeer bedrijfsinnovatie, beheer het creatieve proces en meer.

duurzaamheid

Begrijp de principes van duurzaamheid en manieren om problemen op het gebied van economische, sociale en ecologische duurzaamheid aan te pakken.

Leiderschap

Ontwikkel waardevolle vaardigheden op het gebied van probleemoplossing, communicatie en het leiden van teams naar succes die van toepassing zijn op alle niveaus van een organisatie.

Personeelszaken

Leer meer over cruciale HR-functies die essentieel zijn voor alle bedrijven om veranderingen te beheren en de productiviteit te bevorderen.

Bouwmanagement

Ontwikkel de kennis en technische hulpmiddelen om uw carrière op te bouwen in het groeiende beroep van bouwmanagement.

Meer specialisaties

Kies maar! Elke Illinois Tech-minor buiten de Stuart School of Business kan worden gebruikt als Business+-specialisatie.

Waarom Illinois Tech een van de voordeligste universiteiten van het land is

Als Illinois Tech-student kom je automatisch in aanmerking voor de genereuze institutionele beurzen van onze universiteit. Gemiddeld komt dit neer op een besparing van $107.472 op collegegeld en huisvesting voor elke student tijdens je vier jaar bij Illinois Tech ($134.340 voor vijf jaar, gebaseerd op cijfers van najaar 2021).

We streven ernaar de kosten van uw diploma drastisch te verlagen, zodat u zich kunt concentreren op het leren aan een van de meest dynamische en innovatiegedreven universiteiten van het land.

Wil je nog meer goede redenen?

  • Bovenop onze institutionele beurs kent Illinois Tech onze studenten gemiddeld $34.412 extra toe aan op behoeften gebaseerde collegegeld over een periode van vier jaar ($43.015 voor vijf jaar). (onder FAFSA-indieners, najaar 2021)
  • Wij zijn de #44 Best Value School in het land (US News & World Report)
  • 98% van onze studenten ontvangt een of andere vorm van financiële hulp
  • Het gemiddelde startsalaris van onze studenten is $ 63,938

Voorzieningen

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Carrièremogelijkheden

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen