Keystone logo
Illinois Institute of Technology Bachelor of Science in bio-informatica - STEM aangewezen
Illinois Institute of Technology

Bachelor of Science in bio-informatica - STEM aangewezen

Chicago, Verenigde Staten

127 Hours

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 48.670 *

Op de campus

* voor 18 studiepunten voor het academiejaar 2022–2023 I $ 29.628 voor Mies Campus

Invoering

Bio-informatica en computationele biologie omvatten computerwetenschappen, statistiek en informatietechnologie om hulpmiddelen te creëren voor het verwerken en analyseren van biologische gegevens, en om het begrip van levende systemen door middel van berekeningen te vergroten.

Bij Illinois Tech combineert de hoofdvak bio-informatica cursussen in biologie, scheikunde en natuurkunde met cursussen in programmeren, statistiek en andere methoden, waardoor afgestudeerden ontstaan die zowel sterk zijn in de wetenschap als in staat zijn om gegevensverwerkingshulpmiddelen te ontwikkelen en te gebruiken om wetenschappelijke kennis te bevorderen.

Ons programma is wetenschappelijk rigoureus en biedt studenten veelgevraagde programmeer- en analytische vaardigheden via een solide, uitgebalanceerd aanbod van STEM-cursussen. Gecombineerd met niet-gegradueerde onderzoeksmogelijkheden biedt dit afgeronde curriculum de kennis, vaardigheden en ervaringen om een carrière in de bio-informatica of computationele biologie na te streven.

Cursussen omvatten programmeren in Perl, C++ en Java; datastructuur en algoritmen; datamining; statistieken; menselijke biologie; genetica; genomica en transcriptomica; en meer.

Er zijn twee nummers beschikbaar. Applied Bioinformatics heeft meer verplichte en keuzevakken in de informatica. Computational Biology heeft meer verplichte en keuzevakken in de biologie.

Programma overzicht

Bio-informatica combineert cursussen biologie, scheikunde en natuurkunde met programmeren, statistiek en andere methoden, waardoor afgestudeerden met sterke computationele en wetenschappelijke vaardigheden ontstaan. Twee sporen omvatten Toegepaste Bio-informatica, met meer cursussen in computerwetenschappen, en Computational Biology, met meer cursussen in biologie.

Waarom Illinois Tech een van de voordeligste universiteiten van het land is

Als Illinois Tech-student kom je automatisch in aanmerking voor de genereuze institutionele beurzen van onze universiteit. Gemiddeld komt dit neer op een besparing van $107.472 op collegegeld en huisvesting voor elke student tijdens je vier jaar bij Illinois Tech ($134.340 voor vijf jaar, gebaseerd op cijfers van najaar 2021).

We streven ernaar de kosten van uw diploma drastisch te verlagen, zodat u zich kunt concentreren op het leren aan een van de meest dynamische en innovatiegedreven universiteiten van het land.

Wil je nog meer goede redenen?

  • Bovenop onze institutionele beurs kent Illinois Tech onze studenten gemiddeld $34.412 extra toe aan op behoeften gebaseerde collegegeld over een periode van vier jaar ($43.015 voor vijf jaar). (onder FAFSA-indieners, najaar 2021)
  • Wij zijn de #44 Best Value School in het land (US News & World Report)
  • 98% van onze studenten ontvangt een of andere vorm van financiële hulp
  • Het gemiddelde startsalaris van onze studenten is $ 63,938

Voorzieningen

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen