Keystone logo
Illinois Institute of Technology Bachelor of Science in bioanalytische chemie - STEM-aangewezen
Illinois Institute of Technology

Bachelor of Science in bioanalytische chemie - STEM-aangewezen

Chicago, Verenigde Staten

127 Hours

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 48.670 *

Op de campus

* voor 18 studiepunten voor het academiejaar 2022–2023 I $ 29.628 voor Mies Campus

Invoering

Bioanalytische chemie is een sleuteldiscipline in biomedisch onderzoek voor de studie van biologische processen, detectie en diagnose van ziekten bij de mens. Bioanalytische chemici helpen bij het uitvoeren van preklinische en klinische onderzoeken naar geneesmiddelen en biofarmaceutica.

De Bachelor of Science in Bioanalytical Chemistry verkent moderne technieken in chemische en biochemische methoden, evenals instrumentele technieken voor de analyse en detectie van biomoleculen en biologisch actieve moleculen. Deze omvatten kleine medicijnen, medicijnmetabolieten, eiwitten, peptiden, antilichamen, DNA's, enzymen en biologische geneesmiddelen.

Illinois Tech is de eerste universiteit in het land die een BS in bioanalytische chemie aanbiedt. De opleiding biedt een interdisciplinaire achtergrond in bioanalytische principes en methoden, en toepassingen van analytische chemie voor de detectie, karakterisering en kwantificering van bioactieve moleculen in biologische systemen.

Mogelijkheden om niet-gegradueerd onderzoek uit te voeren met een scheikundefaculteit op het gebied van biosensortechnologie, microscopische eiwitdetectie, conjugaatchemie van antilichaamgeneesmiddelen en computationele simulatie van eiwit-eiwitinteractie zijn beschikbaar om u te helpen een concurrentievoordeel te behalen voor toegang tot de arbeidsmarkt of voor graduate studies.

Programma overzicht

De opleiding biedt een interdisciplinaire achtergrond in bioanalytische principes en methoden, en toepassingen van analytische chemie voor de detectie, karakterisering en kwantificering van bioactieve moleculen in biologische systemen. Er zijn mogelijkheden om niet-gegradueerd onderzoek uit te voeren om u te helpen een concurrentievoordeel te behalen.

Waarom Illinois Tech een van de voordeligste universiteiten van het land is

Als Illinois Tech-student kom je automatisch in aanmerking voor de genereuze institutionele beurzen van onze universiteit. Gemiddeld komt dit neer op een besparing van $107.472 op collegegeld en huisvesting voor elke student tijdens je vier jaar bij Illinois Tech ($134.340 voor vijf jaar, gebaseerd op cijfers van najaar 2021).

We streven ernaar de kosten van uw diploma drastisch te verlagen, zodat u zich kunt concentreren op het leren aan een van de meest dynamische en innovatiegedreven universiteiten van het land.

Wil je nog meer goede redenen?

  • Bovenop onze institutionele beurs kent Illinois Tech onze studenten gemiddeld $34.412 extra toe aan op behoeften gebaseerde collegegeld over een periode van vier jaar ($43.015 voor vijf jaar). (onder FAFSA-indieners, najaar 2021)
  • Wij zijn de #44 Best Value School in het land (US News & World Report)
  • 98% van onze studenten ontvangt een of andere vorm van financiële hulp
  • Het gemiddelde startsalaris van onze studenten is $ 63,938

Voorzieningen

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen