Keystone logo
Illinois Institute of Technology Bachelor of Science in computationele chemie en biochemie - STEM-aangewezen
Illinois Institute of Technology

Bachelor of Science in computationele chemie en biochemie - STEM-aangewezen

Chicago, Verenigde Staten

128 Hours

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 48.670 *

Op de campus

* voor 18 studiepunten voor het academiejaar 2022–2023 I $ 29.628 voor Mies Campus

Invoering

Computationele chemie en biochemie passen computationele methoden toe om chemische en biochemische eigenschappen en processen te begrijpen. Illinois Tech is de enige universiteit die een computergerelateerde bacheloropleiding scheikunde en biochemie aanbiedt.

Leer chemische en moleculaire modellering en simulatie, computationele chemische biologie, computationeel medicijnontwerp, big data in de chemie en biochemie, en computationele methoden voor data-analyse. Bereid je voor om vooruitgang te boeken op de snelgroeiende gebieden van computationele en datawetenschap, terwijl je een sterke achtergrond verkrijgt in de traditionele chemie. Het combineren van relevante en geavanceerde vaardigheden in experimentele en computationele wetenschappen zal de carrièremogelijkheden vergroten.

Illinois Tech is de enige universiteit die een uitgebreid computergerelateerd chemie- en biochemieprogramma aanbiedt dat betrekking heeft op chemische en biochemische wetenschappen, computationele technieken en datawetenschap. Er zijn mogelijkheden om niet-gegradueerd onderzoek uit te voeren in het Pauling Computer Lab, ontworpen voor computationele biochemie, computerondersteund medicijnontwerp, kwantumchemie en moleculaire modellering en simulatie.

De combinatie van interdisciplinair onderwijs en onderzoeksmogelijkheden zorgt voor een concurrentievoordeel en opent meer deuren om carrièredoelen te bereiken.

Programma overzicht

Chemische en biochemische wetenschappen, computationele technieken en datawetenschap komen in dit programma aan bod. Er zijn mogelijkheden om niet-gegradueerd onderzoek uit te voeren in het Pauling Computer Lab, ontworpen voor computationele biochemie, computerondersteund medicijnontwerp, kwantumchemie en moleculaire modellering en simulatie.

Waarom Illinois Tech een van de voordeligste universiteiten van het land is

Als Illinois Tech-student kom je automatisch in aanmerking voor de genereuze institutionele beurzen van onze universiteit. Gemiddeld komt dit neer op een besparing van $107.472 op collegegeld en huisvesting voor elke student tijdens je vier jaar bij Illinois Tech ($134.340 voor vijf jaar, gebaseerd op cijfers van najaar 2021).

We streven ernaar de kosten van uw diploma drastisch te verlagen, zodat u zich kunt concentreren op het leren aan een van de meest dynamische en innovatiegedreven universiteiten van het land.

Wil je nog meer goede redenen?

  • Bovenop onze institutionele beurs kent Illinois Tech onze studenten gemiddeld $34.412 extra toe aan op behoeften gebaseerde collegegeld over een periode van vier jaar ($43.015 voor vijf jaar). (onder FAFSA-indieners, najaar 2021)
  • Wij zijn de #44 Best Value School in het land (US News & World Report)
  • 98% van onze studenten ontvangt een of andere vorm van financiële hulp
  • Het gemiddelde startsalaris van onze studenten is $ 63,938

Voorzieningen

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen