Keystone logo
Illinois Institute of Technology Bachelor of Science in computer- en cyberbeveiligingstechniek
Illinois Institute of Technology

Bachelor of Science in computer- en cyberbeveiligingstechniek

Chicago, Verenigde Staten

133 Hours

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 48.670

Op de campus

Invoering

De Bachelor of Science in Computer and Cybersecurity Engineering bereidt studenten voor op een technische carrière die het ontwerpen en toepassen van veilige en veerkrachtige computerhardware- en softwaresystemen omvat. Dit is een uniek programma dat computertechnologie en cyberbeveiligingsonderwerpen combineert in één hoofdvak.

Het programma benadrukt de cybersecurity-engineering van cyber-fysieke systemen, die elke dag meer voorkomen. Het houdt zich bezig met de detectie en eliminatie van kwetsbaarheden en de veilige werking van het internet der dingen, cloud computing, gezondheidszorg, slimme/microgrid-stroomsystemen, computernetwerken en draadloze communicatie.

Programma overzicht

Ontdek hoe u processen en technieken analyseert om softwareoplossingen te bouwen om op een kosteneffectieve manier cyberdefensiestrategieën te implementeren door middel van hands-on programmeren en praktijksituaties die worden gegeven door professionals uit de industrie, allemaal ontworpen om u te helpen zich voor te bereiden op het opwindende veld van cyberbeveiliging.

Waarom Illinois Tech een van de voordeligste universiteiten van het land is

Als Illinois Tech-student kom je automatisch in aanmerking voor de genereuze institutionele beurzen van onze universiteit. Gemiddeld komt dit neer op een besparing van $ 107.472 op collegegeld en huisvesting voor elke student tijdens je vier jaar bij Illinois Tech ($ 134.340 voor vijf jaar, op basis van herfst 2021-cijfers).

We doen er alles aan om de kosten van je diploma drastisch te verlagen, zodat jij je kunt concentreren op het leren aan een van de meest dynamische en innovatiegedreven universiteiten van het land.

Wil je nog meer goede redenen?

  • Bovenop onze institutionele beurs, kent Illinois Tech onze studenten gemiddeld een extra $ 34,412 toe aan op behoeften gebaseerde onderwijshulp gedurende vier jaar ($ 43,015 voor vijf jaar). (onder FAFSA filers, herfst 2021)
  • We zijn de #44 Best Value School in de natie (US News & World Report)
  • 98% van onze studenten ontvangt een vorm van financiële hulp
  • Het gemiddelde startsalaris van onze studenten is $ 63.938

Voorzieningen

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen