Keystone logo
Illinois Institute of Technology Bachelor of Science in computerinformatiesystemen
Illinois Institute of Technology

Bachelor of Science in computerinformatiesystemen

Chicago, Verenigde Staten

127 Hours

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 48.670

Op de campus

Invoering

Duik in het gebruik van computers als geavanceerde probleemoplossende hulpmiddelen. Volg een interdisciplinaire studie die een solide basis in de informatica combineert met een focus op een andere discipline.

De Bachelor of Computer Information Systems combineert computerwetenschappelijke vaardigheden met de vaardigheden die specifiek zijn voor een andere discipline om je voor te bereiden op het oplossen van problemen in die discipline. Voorbeelden zijn computing met een zakelijke focus zoals managementinformatiesystemen of computing met een natuurwetenschappelijke focus zoals computationele fysica.

Begin met een reeks inleidende cursussen die samenwerken om een stevige basis in de informatica te leggen. Deze inleidende cursussen omvatten wekelijkse labs waarin de modernste technieken voor softwareontwikkeling worden gebruikt, zoals objectgeoriënteerd programmeren in Java, om oplossingen te creëren voor problemen uit de echte wereld. Een uniek laboratoriummodel stimuleert creativiteit door voldoende gelegenheid te bieden voor constructieve feedback op uw inspanningen. Na het voltooien van de inleidende kern, ben je bereid om zelfstandig te werken binnen een goed gestructureerd ontwerpkader - in de klas of op het werk. Bouw voort op deze basis om technisch inzicht te krijgen in de nieuwste gebieden van de informatica, waaronder algoritmen, machine learning, datacommunicatie, applicatie-ontwikkeling, parallelle en gedistribueerde computing, gegevensbeveiliging en meer.

Programma overzicht

Combineer computerwetenschappelijke vaardigheden met vaardigheden die specifiek zijn voor een andere discipline om problemen in die discipline op te lossen. Voorbeelden zijn computing met een zakelijke focus zoals managementinformatiesystemen of computing met een natuurwetenschappelijke focus zoals computationele fysica.

Waarom Illinois Tech een van de voordeligste universiteiten van het land is

Als Illinois Tech-student kom je automatisch in aanmerking voor de genereuze institutionele beurzen van onze universiteit. Gemiddeld komt dit neer op een besparing van $ 107.472 op collegegeld en huisvesting voor elke student tijdens je vier jaar bij Illinois Tech ($ 134.340 voor vijf jaar, op basis van herfst 2021-cijfers).

We doen er alles aan om de kosten van je diploma drastisch te verlagen, zodat jij je kunt concentreren op het leren aan een van de meest dynamische en innovatiegedreven universiteiten van het land.

Wil je nog meer goede redenen?

  • Bovenop onze institutionele beurs, kent Illinois Tech onze studenten gemiddeld een extra $ 34,412 toe aan op behoeften gebaseerde onderwijshulp gedurende vier jaar ($ 43,015 voor vijf jaar). (onder FAFSA filers, herfst 2021)
  • We zijn de #44 Best Value School in de natie (US News & World Report)
  • 98% van onze studenten ontvangt een vorm van financiële hulp
  • Het gemiddelde startsalaris van onze studenten is $ 63.938

Voorzieningen

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen