Keystone logo
Illinois Institute of Technology Bachelor of Science in computertechnologie
Illinois Institute of Technology

Bachelor of Science in computertechnologie

Chicago, Verenigde Staten

131 Hours

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 48.670

Op de campus

Invoering

De Bachelor of Science in Computer Engineering biedt studenten een breed theoretisch en praktisch inzicht in het vakgebied. Het programma richt zich op een sterke kennis van algoritmische technieken, evenals op probleemoplossende, analytische denkvermogen en computerprogrammeervaardigheden.

Dit programma is geaccrediteerd door de Engineering Accreditation Commission van ABET.

Programma overzicht

Studenten krijgen een dieper inzicht in het ontwerpen van digitale hardware en softwaresystemen, programmeren, circuittheorie, computerontwerp en software-engineering. Dit programma bereidt studenten voor op een breed scala aan toepassingen, waaronder beveiligingssystemen, medische biologie, robotica, gaming en meer.

Computertechniek omvat het ontwerp en de toepassing van computerhardware en computersoftware. Computerhardware bestaat uit de fysieke componenten die een computersysteem implementeren: processor- en geheugenchips, printplaten en randapparatuur. Computersoftware bestaat uit computerprogramma's die een specifieke taak uitvoeren met behulp van reeksen van eenvoudige, programmeerbare stappen. Computers zijn een integraal onderdeel geworden van veel grote systemen die geavanceerde besturing vereisen, waaronder auto's, medische instrumenten, telecommunicatiesystemen en fabrieksautomatisering. Computers zijn een drijvende kracht achter veel van de opwindende nieuwe technologieën van vandaag, waaronder draadloze communicatie, interactieve multimedia en snelle computernetwerken. Computeringenieurs moeten gedetailleerde kennis hebben van zowel hardware als software om complexe informatieverwerkingssystemen voor een breed scala aan toepassingen te ontwerpen, bouwen en gebruiken.

De doelstellingen van het ECE-undergraduate computer engineering-programma zijn om afgestudeerden in de elektrotechniek te produceren die bereid zijn om:

  • Betreed hun beroep en lever er intellectuele bijdragen aan
  • Begin aan een levenslange carrière van persoonlijke en professionele groei
  • Volg geavanceerde cursussen op graduaatniveau

Waarom Illinois Tech een van de voordeligste universiteiten van het land is

Als Illinois Tech-student kom je automatisch in aanmerking voor de genereuze institutionele beurzen van onze universiteit. Gemiddeld komt dit neer op een besparing van $ 107.472 op collegegeld en huisvesting voor elke student tijdens je vier jaar bij Illinois Tech ($ 134.340 voor vijf jaar, op basis van herfst 2021-cijfers).

We doen er alles aan om de kosten van je diploma drastisch te verlagen, zodat jij je kunt concentreren op het leren aan een van de meest dynamische en innovatiegedreven universiteiten van het land.

Wil je nog meer goede redenen?

  • Bovenop onze institutionele beurs, kent Illinois Tech onze studenten gemiddeld een extra $ 34,412 toe aan op behoeften gebaseerde onderwijshulp gedurende vier jaar ($ 43,015 voor vijf jaar). (onder FAFSA filers, herfst 2021)
  • We zijn de #44 Best Value School in de natie (US News & World Report)
  • 98% van onze studenten ontvangt een vorm van financiële hulp
  • Het gemiddelde startsalaris van onze studenten is $ 63.938

Voorzieningen

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen