Keystone logo
Illinois Institute of Technology Bachelor of Science in de Medicinale Chemie
Illinois Institute of Technology

Bachelor of Science in de Medicinale Chemie

Chicago, Verenigde Staten

127 Hours

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 48.670

Op de campus

Invoering

Medicinale chemie is een gespecialiseerd gebied met de nadruk op de studie van medicijnontwerp, medicijnsynthese en farmaceutische en biomedische analyse.

Bouw een sterke achtergrond op in traditionele chemie en een fundamenteel begrip van de chemische, biologische en farmacologische werking van farmaceutische en biomedische producten. Bestudeer de toepassing van biologische, chemische en datawetenschap op computerondersteund ontwerp, synthese, evaluatie en analyse van structureel diverse geneesmiddelen voor de detectie, behandeling en genezing van menselijke ziekten in het enige programma in zijn soort in Illinois, en een van slechts een handvol in het land.

Oefen hands-on technieken door laboratoriumcursussen te volgen die zijn aangepast aan industriële behoeften, naast standaard op lezingen gebaseerde cursussen. Voer baanbrekend onderzoek uit onder leiding van de scheikundefaculteit die werkt aan medicinale en farmaceutische chemie, waaronder de ontdekking van kankergeneesmiddelen, computationeel ontwerp en modellering van geneesmiddelen en microscopische karakterisering van biomaterialen voor regeneratieve geneeskunde.

Programma overzicht

Bouw een sterke achtergrond op in traditionele chemie en een fundamenteel begrip van de chemische, biologische en farmacologische werking van farmaceutische en biomedische producten. Oefen praktische technieken door laboratoriumcursussen te volgen die zijn aangepast aan industriële behoeften, samen met standaard op lezingen gebaseerde cursussen.

Waarom Illinois Tech een van de voordeligste universiteiten van het land is

Als Illinois Tech-student kom je automatisch in aanmerking voor de genereuze institutionele beurzen van onze universiteit. Gemiddeld komt dit neer op een besparing van $ 107.472 op collegegeld en huisvesting voor elke student tijdens je vier jaar bij Illinois Tech ($ 134.340 voor vijf jaar, op basis van herfst 2021-cijfers).

We doen er alles aan om de kosten van je diploma drastisch te verlagen, zodat jij je kunt concentreren op het leren aan een van de meest dynamische en innovatiegedreven universiteiten van het land.

Wil je nog meer goede redenen?

  • Bovenop onze institutionele beurs, kent Illinois Tech onze studenten gemiddeld een extra $ 34,412 toe aan op behoeften gebaseerde onderwijshulp gedurende vier jaar ($ 43,015 voor vijf jaar). (onder FAFSA filers, herfst 2021)
  • We zijn de #44 Best Value School in de natie (US News & World Report)
  • 98% van onze studenten ontvangt een vorm van financiële hulp
  • Het gemiddelde startsalaris van onze studenten is $ 63.938

Voorzieningen

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen