Keystone logo
Illinois Institute of Technology Bachelor of Science in de Toegepaste Natuurkunde
Illinois Institute of Technology

Bachelor of Science in de Toegepaste Natuurkunde

Chicago, Verenigde Staten

133 Hours

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 48.670

Op de campus

Invoering

Bereid je voor op een carrière in een groot aantal gebieden, of om een afstudeerprogramma te volgen in natuurkunde, techniek en vele andere niet-natuurkundegerelateerde gebieden. College Board vat deze graad in één woord samen: flexibiliteit.

De Bachelor of Science in Applied Physics aan Illinois Tech biedt een optie als je een sterke affiniteit hebt met natuurkunde, maar een carrière wilt nastreven in het toepassen van wetenschappelijke basisprincipes bij het ontwerpen van apparatuur. Elektronische en elektromechanische systemen voor gebruik bij metingen, communicatie en data-acquisitie zijn allemaal gebaseerd op principes van toegepaste fysica. Verken nieuw ontwikkelende gebieden van natuurkunde, geavanceerde technologie, instrumentatie en communicatie aan de enige op technologie gerichte universiteit van Chicago. Een BS in toegepaste natuurkunde biedt een solide natuurkundige achtergrond, terwijl aanzienlijke technische of andere technische concentraties mogelijk zijn.

Programma overzicht

Toegepaste natuurkunde combineert onderzoek in de natuurkunde met probleemoplossende kennis om je voor te bereiden op een carrière waarin wetenschappelijke basisprincipes worden toegepast in het ontwerpen van apparatuur. Elektronische en elektromechanische systemen voor metingen, communicatie en data-acquisitie zijn allemaal gebaseerd op principes van toegepaste fysica.

Programmaspecialisaties

  • Lucht- en ruimtevaarttechniek
  • Elektrotechniek
  • Machinebouw

Waarom Illinois Tech een van de voordeligste universiteiten van het land is

Als Illinois Tech-student kom je automatisch in aanmerking voor de genereuze institutionele beurzen van onze universiteit. Gemiddeld komt dit neer op een besparing van $ 107.472 op collegegeld en huisvesting voor elke student tijdens je vier jaar bij Illinois Tech ($ 134.340 voor vijf jaar, op basis van herfst 2021-cijfers).

We doen er alles aan om de kosten van je diploma drastisch te verlagen, zodat jij je kunt concentreren op het leren aan een van de meest dynamische en innovatiegedreven universiteiten van het land.

Wil je nog meer goede redenen?

  • Bovenop onze institutionele beurs, kent Illinois Tech onze studenten gemiddeld een extra $ 34,412 toe aan op behoeften gebaseerde onderwijshulp gedurende vier jaar ($ 43,015 voor vijf jaar). (onder FAFSA filers, herfst 2021)
  • We zijn de #44 Best Value School in de natie (US News & World Report)
  • 98% van onze studenten ontvangt een vorm van financiële hulp
  • Het gemiddelde startsalaris van onze studenten is $ 63.938

Voorzieningen

toelatingen

leerplan

Beurzen en financiering

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen