Keystone logo
Illinois Institute of Technology Bachelor of Science in Elektrotechniek - STEM Aangewezen
Illinois Institute of Technology

Bachelor of Science in Elektrotechniek - STEM Aangewezen

Chicago, Verenigde Staten

130 Hours

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 48.670 *

Op de campus

* voor 18 studiepunten voor het academiejaar 2022–2023 I $ 29.628 voor Mies Campus

Invoering

De Bachelor of Science in Electrical Engineering omvat gebieden als onderzoek, ontwerp, ontwikkeling en bediening van elektrische en elektronische systemen en hun componenten. Het programma combineert de opwekking, transmissie en gebruik van elektrische energie met de transmissie en verwerking van informatie, en bereidt studenten voor op leiderschapsrollen in hun gemeenschap en beroep.

Dit programma is geaccrediteerd door de Engineering Accreditation Commission van ABET.

Programma overzicht

Elektrotechniek houdt zich bezig met de opwekking, transmissie en gebruik van elektrische energie en met de transmissie en verwerking van informatie. Elektrotechnici zijn betrokken bij de analyse, het ontwerp en de productie van elektrische energie-, radio-, radar-, televisie-, computer-, telecommunicatie-, controle- en informatiesystemen. Deze ingenieurs vinden oplossingen voor de uitdagende technische problemen die zich voordoen in onze snel veranderende samenleving. Ze hebben invloed op vrijwel elk aspect van het dagelijks leven, zoals blijkt uit voorbeelden als draadloze communicatie, audio- en videoapparatuur, stroomdistributie, geautomatiseerde verkeerscontrole, monitoring en bestrijding van geluidsoverlast, en medische instrumenten.

Het curriculum voor elektrotechniek legt de nadruk op zowel theorie als praktische toepassingen door een solide achtergrond in technische wetenschappen en wiskunde te bieden, gevolgd door een reeks kerncursussen in elektrotechniek. Ontwerpvaardigheden worden bevorderd in de professionele keuzevakken in het laatste jaar, samen met de projectervaring die wordt opgedaan door Interprofessional Projects (IPRO's).

De doelstellingen van het ECE-undergraduate-programma voor elektrotechniek zijn om afgestudeerden in de elektrotechniek te produceren die bereid zijn om:

  • Betreed hun beroep en lever er een intellectuele bijdrage aan
  • Begin aan een levenslange carrière vol persoonlijke en professionele groei
  • Volg geavanceerde cursussen op graduate niveau

Waarom Illinois Tech een van de voordeligste universiteiten van het land is

Als Illinois Tech-student kom je automatisch in aanmerking voor de genereuze institutionele beurzen van onze universiteit. Gemiddeld komt dit neer op een besparing van $107.472 op collegegeld en huisvesting voor elke student tijdens je vier jaar bij Illinois Tech ($134.340 voor vijf jaar, gebaseerd op cijfers van najaar 2021).

We streven ernaar de kosten van uw diploma drastisch te verlagen, zodat u zich kunt concentreren op het leren aan een van de meest dynamische en innovatiegedreven universiteiten van het land.

Wil je nog meer goede redenen?

  • Bovenop onze institutionele beurs kent Illinois Tech onze studenten gemiddeld $34.412 extra toe aan op behoeften gebaseerde collegegeld over een periode van vier jaar ($43.015 voor vijf jaar). (onder FAFSA-indieners, najaar 2021)
  • Wij zijn de #44 Best Value School in het land (US News & World Report)
  • 98% van onze studenten ontvangt een of andere vorm van financiële hulp
  • Het gemiddelde startsalaris van onze studenten is $ 63,938

Voorzieningen

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen