Keystone logo
Illinois Institute of Technology Bachelor of Science in Humanities
Illinois Institute of Technology

Bachelor of Science in Humanities

Chicago, Verenigde Staten

126 Hours

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 48.670 *

Op de campus

* voor 18 studiepunten voor het academiejaar 2022–2023 I $ 29.628 voor Mies Campus

Invoering

Als hoofdvak geesteswetenschappen aan Illinois Tech studeer je geschiedenis, filosofie, communicatie, literatuur, kunst, architectuurgeschiedenis of taal, terwijl je ook menselijke problemen en kwesties onderzoekt op het snijvlak van technologie.

Snelle technologische vooruitgang beïnvloedt onze manier van leven en daagt onze ethiek uit. Het voordeel van het studeren van geesteswetenschappen aan Illinois Tech is dat je medestudenten tegenkomt in de menswetenschappen, natuurwetenschappen, techniek en architectuur die op nieuwe manieren over technische problemen nadenken. Naarmate technologie de relatie van individuen met hun wereld verandert, heb je meer humanistische kennis nodig om de uitdagingen en potentiële verstoringen die deze verandering met zich meebrengt het hoofd te bieden, van de lokale tot de mondiale setting. Dit programma biedt u een waardevol inzicht in de menselijke ervaring die u zal voorbereiden om de arbeidsmarkt te betreden en in de toekomst een verschil te maken.

Programma overzicht

Deze graad biedt een brede achtergrond in een aantal traditionele geesteswetenschappelijke onderwerpen – geschiedenis, filosofie, communicatie, literatuur, kunst en architectuurgeschiedenis – en leert tegelijkertijd de sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden die nodig zijn in de hedendaagse carrière, aangezien technologie de mens blijft vormen. ervaring.

Waarom Illinois Tech een van de voordeligste universiteiten van het land is

Als Illinois Tech-student kom je automatisch in aanmerking voor de genereuze institutionele beurzen van onze universiteit. Gemiddeld komt dit neer op een besparing van $107.472 op collegegeld en huisvesting voor elke student tijdens je vier jaar bij Illinois Tech ($134.340 voor vijf jaar, gebaseerd op cijfers van najaar 2021).

We streven ernaar de kosten van uw diploma drastisch te verlagen, zodat u zich kunt concentreren op het leren aan een van de meest dynamische en innovatiegedreven universiteiten van het land.

Wil je nog meer goede redenen?

  • Bovenop onze institutionele beurs kent Illinois Tech onze studenten gemiddeld $34.412 extra toe aan op behoeften gebaseerde collegegeld over een periode van vier jaar ($43.015 voor vijf jaar). (onder FAFSA-indieners, najaar 2021)
  • Wij zijn de #44 Best Value School in het land (US News & World Report)
  • 98% van onze studenten ontvangt een of andere vorm van financiële hulp
  • Het gemiddelde startsalaris van onze studenten is $ 63,938

Voorzieningen

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Carrièremogelijkheden

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen