Keystone logo
Illinois Institute of Technology Bachelor of Science in Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek
Illinois Institute of Technology

Bachelor of Science in Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek

Chicago, Verenigde Staten

127 Hours

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 48.670 *

Op de campus

* voor 18 credit-uren voor het academische jaar 2022-2023 I $ 29.628 voor Mies Campus

Invoering

Dit programma is geaccrediteerd door de Engineering Accreditation Commission van ABET.

Lucht- en ruimtevaarttechniek onderzoekt zowel het ontwerp en de fabricage van vliegtuigen, als het ontwerp en de vlucht van voertuigen buiten de atmosfeer van de aarde. Kennis van aerodynamica, constructies en materialen, voortstuwingssystemen en vliegmechanica en besturing zijn belangrijk voor dit vakgebied.

Lucht- en ruimtevaartingenieurs zijn voornamelijk werkzaam in de burgerluchtvaart, de defensie-industrie en het ruimteprogramma. Toepassingen van lucht- en ruimtevaarttechnologie zijn echter ook te vinden in aanverwante gebieden zoals transportsystemen op de grond en onder zee, verontreinigingsbeheersing, windenergie en de effecten van wind op constructies, en de ontwikkeling en het gebruik van geavanceerde materialen.

Programma overzicht

Ontdek het ontwerp en de fabricage van vliegtuigen of voertuigen buiten de atmosfeer van de aarde. Kennis van aerodynamica, constructies en materialen, voortstuwingssystemen, vliegmechanica en besturing zijn essentieel.

Het lucht- en ruimtevaarttechniekprogramma van Illinois Tech is geaccrediteerd door de Accreditation Commission van ABET.

De huidige onderwijsdoelen van het bachelorprogramma in lucht- en ruimtevaarttechniek zijn belichaamd in de volgende uitspraken:

  • Afgestudeerden zullen voldoen aan de verwachtingen van werkgevers van ruimtevaartingenieurs.
  • Afgestudeerden zullen bereid zijn om geavanceerde studie voort te zetten als ze dat willen.
  • Afgestudeerden zullen bereid zijn om leiderschapsrollen op zich te nemen in hun gemeenschappen en/of beroepen.

Waarom Illinois Tech een van de voordeligste universiteiten van het land is

Als Illinois Tech-student kom je automatisch in aanmerking voor de genereuze institutionele beurzen van onze universiteit. Gemiddeld komt dit neer op een besparing van $ 107.472 op collegegeld en huisvesting voor elke student tijdens je vier jaar bij Illinois Tech ($ 134.340 voor vijf jaar, op basis van herfst 2021-cijfers).

We doen er alles aan om de kosten van je diploma drastisch te verlagen, zodat jij je kunt concentreren op het leren aan een van de meest dynamische en innovatiegedreven universiteiten van het land.

Wil je nog meer goede redenen?

  • Bovenop onze institutionele beurs, kent Illinois Tech onze studenten gemiddeld een extra $ 34,412 toe aan op behoeften gebaseerde onderwijshulp gedurende vier jaar ($ 43,015 voor vijf jaar). (onder FAFSA filers, herfst 2021)
  • We zijn de #44 Best Value School in de natie (US News & World Report)
  • 98% van onze studenten ontvangt een vorm van financiële hulp
  • Het gemiddelde startsalaris van onze studenten is $ 63.938

Voorzieningen

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen