Keystone logo
Illinois Institute of Technology Bachelor of Science in sociaal en economisch ontwikkelingsbeleid
Illinois Institute of Technology

Bachelor of Science in sociaal en economisch ontwikkelingsbeleid

Chicago, Verenigde Staten

130 Hours

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 48.670

Op de campus

Invoering

Het sociale en economische ontwikkelingsbeleidsprogramma van Illinois Tech is ontworpen voor mondiale denkers en toekomstige changemakers - de individuen die de wereld een betere plek willen maken.

Een diploma in sociaal en economisch ontwikkelingsbeleid bij Illinois Tech zal je helpen je kennis aan te scherpen van hoe globalisering je lokale gemeenschap beïnvloedt en vice versa. Het zal je uitrusten met de vaardigheden die je nodig hebt om in de frontlinie van de ontwikkeling van het overheidsbeleid te werken en deuren te openen voor carrières die actief betrokken zijn bij de sociale, economische en milieubeleidskwesties die vandaag even fundamenteel zijn als decennia in de toekomst. toekomst. Je zult je ook concentreren op de rol die technologie speelt bij het verlichten van armoede, en op hoe technologie het economische concurrentievermogen vormgeeft.

Illinois Tech's focus op technologie en innovatie is een ander voordeel voor onze beleidsstudenten. Je hebt toegang tot ingenieurs en wetenschappers - professionals met veelvoorkomende rollen in het ontwikkelingsveld. Je krijgt unieke kansen voor interdisciplinair teamwerk. Of je beleidspassie nu lokale politiek, armoedebestrijding, internationale betrekkingen of iets anders is, deze opleiding bereidt je voor om impact te maken.

Programma overzicht

Ontdek hoe globalisering uw lokale gemeenschap beïnvloedt en vice versa. Deze opleiding bereidt je voor op werk in de non-profit en de publieke sector, inclusief beleidsontwikkeling en carrières gericht op sociale, economische en milieubeleidskwesties.

Programmaspecialisaties

  • Internationale ontwikkeling
  • Stedelijke en regionale ontwikkeling

Voorzieningen

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Carrièremogelijkheden

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen