Keystone logo
© Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK)
Imperia Institute of Technology

Imperia Institute of Technology

Imperia Institute of Technology

Invoering

Welkomstbericht Chief Executive / Principal

Welkom bij Imperia Institute of Technology en gefeliciteerd met het maken van de juiste keuze om lid te worden. IMPERIA onderscheidt zich als een gespecialiseerde instelling die constant in trek is bij de bouw

Maleisië, een van de weinigen ter wereld, racet vooruit om een ​​geïndustrialiseerde natie te worden. Ongetwijfeld zijn de bebouwde omgeving en de vastgoedontwikkelingsindustrie van groot belang als drijvende krachten om bij te dragen aan het realiseren van deze ambitie. Wat ons land nodig heeft, is een personeelsbestand dat goed is voorbereid in de moderne bouw- en vastgoedomgeving en afgestudeerden die goed zijn opgeleid en die effectief zijn blootgesteld.

IMPERIA zet zich ervoor in om onze positie als voorkeursinstelling te handhaven met een gunstig klimaat voor persoonlijke groei en de ontwikkeling van afgestudeerden die carrière maken. De cursussen die vandaag worden uitgevoerd, hebben uitgebreide verkenningen doorlopen om de relevantie ervan voor de behoeften van de sector te bepalen. De exposure van partneruniversiteiten en uitgenodigde sprekers, evenals de Study Tour aan boord van het programma, zal studenten transformeren tot mondiale studenten die bekwaam zijn om op gelijke voet te staan ​​met internationale tegenhangers.

Afgezien hiervan zijn we trots op de inspanningen die we hebben geleverd om je voor te bereiden om vanaf het begin een carrière-afgestudeerde te worden. Het werkgebaseerd leren waarover u heeft gehoord, ARIEL (Academisch, Versterkt, Industrie, Belichting en Leren), VALUE (nuttig nuttig leven en onderwijs) en SCOPE (korte cursus voor professionele verbetering) zijn ook geïmplementeerd bij IMPERIA. Commissies werden gevormd en gemachtigd om boeiende sessies te creëren en te organiseren die ontwikkelaars van Built Environment Professionals zouden vormen en ontwikkelen bij IMPERIA. Hun activiteiten zullen gericht zijn op het bieden van exposure aan de echte werkende wereld en het ontwikkelen van uw vaardigheden om aan hun verwachtingen te voldoen.

Bij IMPERIA krijgen studenten een evenwichtig leven en zijn ze niet alleen beperkt tot activiteiten in de klas. Extra of co-curriculaire activiteiten vormen een aanvulling op de curriculaire activiteiten van de college-ervaring. Students Representative Committee (SRC) verzorgde andere buitenactiviteiten voor studenten. SRC bevordert co-curriculaire mogelijkheden en moedigt studenten aan om deel te nemen aan alle aspecten van het leven op de campus. De curriculaire en buitenschoolse activiteiten werken samen om de totale ervaring voor de studenten te bieden. Het is belangrijk dat er een gezond evenwicht bestaat in het educatieve leven van een student. We willen ook sociale verantwoordelijkheid door deze activiteiten inbrengen en een nuttige en doelgerichte dienstverlening aan de gemeenschap aanmoedigen.

Daarom moet ik nogmaals felicitaties uitspreken voor het maken van de juiste keuze en welkom bij Imperia Institute of Technology .

Mevrouw ROZILAH TALIB

(MSc Construction Contract Management (UTM))
BSc (Hons) Hoeveelheid Onderzoek (UTM)
(Registered Graduate QS (MP03738) BQSM Graduate Member (G11239) van The Royal Institution of Surveyors Malaysia,
(RISM)

VOORZIENEND UITVOEREND / PRINCIPAAL

Locaties

  • Putrajaya

    Menara Summit, Usj 1, 47600 Subang Jaya, , Putrajaya

Vragen