Keystone logo
Independent College

Independent College

Independent College

Onderwijs in Ierland <span translate="no">Pathway</span> Webinar

Het Education in Ireland Pathway Webinar vindt online plaats op 18 april, mede georganiseerd door Independent College en International House Dublin.

Invoering

Kun je het evenement niet bijwonen, maar wil je meer weten over jouw weg naar Engels en hoger onderwijs in Ierland?

Schrijf je hier in voor ons GRATIS Ierland-onderwijstraject, zelfs op 18 aprilth 2024:

https://www.cognitoforms.com/IndependentColleges/IndependentCollegeInternationalHousePathwayWebinar

Ons verhaal

Wij zijn een gespecialiseerde, moderne bedrijfs- en rechtsschool, centraal gelegen aan de rand van de financiële en technologische districten van Dublin. Wij geloven dat onderwijs transformerend is, inclusief moet zijn en briljante geesten met open armen moet koesteren.

onze expertise

Independent College werd in 2007 opgericht in Dublin. Wij zijn een college waar academische kwaliteit in balans is met een ondernemende geest. We creëren cursussen die vooruitlopen op trends, gekoppeld zijn aan de economie en gericht zijn op inzetbaarheid. Independent College is verbonden met het bedrijfsleven en is een plek waar onze docenten en programma's helpen kritische denkers, leiders van verandering en levenslange leerlingen te inspireren.

Onze reputatie

We zijn trots op onze QQI-accreditatie voor onze bachelor- en masteropleidingen. De programma's van Independent College zijn zowel nationaal als internationaal gevalideerd volgens de hoogste normen. Het staat voor onze toewijding aan kwaliteit en de hoge normen die we hanteren voor het leveren van een waardevolle ervaring voor onze studenten, medewerkers en docenten.

Kernwaarden

Wij geloven in diversiteit van denken, geslacht, leeftijd en cultuur. Onze docenten zijn koplopers in hun vakgebied. Onze programma's zijn meeslepend, uitdagend en van hoge kwaliteit. Onze studentgerichte ervaring vormt de kern van alles wat we doen.

Wij zijn leerlinggericht

We plaatsen onze leerlingen in het centrum, niet in de periferie. Onze focus ligt op de studentenervaring. We hechten waarde aan interactie, individualiteit, flexibiliteit, groei en wederzijds respect. Ons concept biedt een betere leerervaring voor iedereen.

Wij bieden een omgeving van erbij horen

We bevorderen een gevoel van inclusie en integratie en moedigen vertrouwen en meningen aan. We bouwen een prachtige gemeenschap die we persoonlijk ondersteunen, waar studenten vrienden voor het leven maken.

Omdat uw kwalificatie internationaal wordt erkend

Je nieuwe kwalificatie staat voor academische prestaties, maar ook voor een dieper begrip van je onderwerp in praktische termen en dit wordt zeer gewaardeerd in je vakgebied.

Omdat je hier van je tijd zult genieten

Welk onderwerp en kwalificatie u ook kiest, wij beloven dat u een interessante en tot nadenken stemmende leerervaring zult hebben waarin u zich zult verheugen op elke klas. Je studentenleven wordt niet alleen verrijkt door de universiteit en de cursus, maar ook door nieuwe vrienden, collega's en een prachtige stad.

Over Independent College

Als voorzitter van het Independent College ben ik erg blij dat je overweegt om je studie bij ons college voort te zetten.

Het belangrijkste doel van Independent College is om onze studenten leerprogramma's te bieden die relevant zijn, die je altijd bijblijven, die de basis vormen voor je toekomstige succes en die resulteren in kwalificaties die zeer gerespecteerd worden in je gekozen vakgebied.

Na afronding wordt je bachelor, postdoctorale of professionele prijs in de verschillende disciplines erkend, waar je ook gaat, zowel in Ierland als in het buitenland.

Wij zijn een doelgericht, op carrière gericht college. We zijn trots op onze gepersonaliseerde lessen, geleverd aan de hoogste academische normen in een interactieve leeromgeving door hooggekwalificeerd en vriendelijk onderwijzend personeel.

Als je je bij ons inschrijft, zal je tijd bij Independent College een plezierige en academisch belonende tijd zijn, terwijl je je voorbereidt op het volgende hoofdstuk in je leven. Je leert van enkele van de meest ervaren en gerespecteerde docenten in jouw vakgebied in wat een intellectueel levendige academische gemeenschap is. Het biedt je niet alleen de opstap naar je gekozen carrière, maar ook levenslessen, vriendschappen en connecties die tot ver in de toekomst zullen blijven bestaan.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen als onderdeel van onze volgende intake van studenten.

Padraig Hourigan

President

Campusfuncties

onze locatie

De hoofdcampus van Independent Colleges bevindt zich in The Steelworks, Foley Street, Dublin 1. The Steelworks is een indrukwekkend gebouw van vijf verdiepingen met 40 klaslokalen en een atrium van vloer tot plafond, een restaurant op het dak en een buitenterras, een bibliotheek, computerfaciliteiten met uitzicht op een privétuin en een prachtig uitzicht over de stad.

Het Steelworks-complex bevindt zich in het stadscentrum tussen Talbot St en Amiens St in de IFSC-omgeving. De campus ligt op ongeveer 600 meter van het belangrijkste winkelgebied van Henry St & O'Connell St en is uitstekend bereikbaar voor vervoer met gemakkelijke toegang tot treinen, Luas-tramlijn en stads- en regionale busterminals.

Hier wonen

Dublin heeft een ruime keuze aan appartementen, bed-sits, logementen, pensions en hostels waar studenten elk jaar hun thuis maken. Er is zoveel te doen en te zien met duizenden traditionele en moderne pubs, restaurants en clubs. De stad heeft ook meer dan een behoorlijk aantal musea, galerijen en historische gebouwen.

Sport

Croke Park ligt net ten noorden van de rivier en is de thuisbasis van de Ierse nationale sporten hurling en Gaelic football. Met een capaciteit van 82.300 is het het op twee na grootste stadion van Europa. Rugby wordt gespeeld in het prachtige nieuwe Aviva Stadium aan de zuidkant, terwijl er overal in de stad honderden voetbal-, rugby-, Gaelic football-, hurling-, tennis-, zwem- en andere clubs zijn.

De kunst

Dublin heeft een wereldberoemde literaire geschiedenis en heeft vele prominente literaire figuren voortgebracht, waaronder Nobelprijswinnaars William Butler Yeats, George Bernard Shaw en Samuel Beckett. Andere invloedrijke schrijvers en toneelschrijvers zijn onder meer Oscar Wilde, Jonathan Swift en Bram Stoker. In juli 2010 werd Dublin uitgeroepen tot UNESCO City of Literature, Edinburgh, Melbourne en Iowa City met de permanente titel. Er zijn verschillende theaters in het stadscentrum en de bekendste zijn de Gaiety, Abbey, Olympia, Gate en Grand Canal.

Amusement

Dublin heeft een bruisend nachtleven en is naar verluidt een van de meest jeugdige steden van Europa, met naar schatting 50% van de inwoners jonger dan 25 jaar. Er zijn veel pubs in het stadscentrum, met vooral het gebied rond St. Stephen's green en Grafton Street, vooral Harcourt Street, Camden Street, Wexford Street en Leeson Street, met de meest populaire nachtclubs en pubs. Het bekendste uitgaansgebied is Temple Bar, ten zuiden van de rivier de Liffey. Livemuziek wordt in de volksmond gespeeld op straten en op locaties in heel Dublin in het algemeen.

Studentenservice

Independent College Dublin's positieve, energieke omgeving, zeer toegewijde docenten en medewerkers en een sterk netwerk van ondersteunende systemen maken het de perfecte plek voor u om uw niche te vinden - academisch, sociaal en professioneel.

Academische introductie

Voor het eerst naar de universiteit gaan kan een opwindend vooruitzicht zijn. Velen vinden echter ook dat het vooruitzicht om van het tweede niveau naar een instelling op het derde niveau te gaan, een ontmoedigende ervaring kan zijn. Bij Independent College Dublin willen we ervoor zorgen dat deze overgang zo pijnloos mogelijk is. Daarom organiseren we de introductie van studenten vóór de start van elk bachelorprogramma. Hierdoor hebben alle studenten de mogelijkheid om kennis te maken met de decaan van het College, hun Head of Faculty Manager, Learner Experience & Careers Manager en hun medestudenten.

Academische ondersteuning

Elke academische opleiding heeft een toegewijde staflid die zich bezighoudt met alle academische problemen die studenten kunnen tegenkomen. De facultaire administratieve medewerkers hebben een open kantoorbeleid van maandag tot en met vrijdag van 9.30 - 17.00 uur.

Loopbaanadvies

Independent College Dublin is zich bewust van de steeds grotere uitdagingen waar studenten voor staan. Een goed cv is essentieel bij het solliciteren. Het is ook erg belangrijk om je voor te bereiden op sollicitatiegesprekken. Onze Learner Experience & Careers Manager helpt laatstejaarsstudenten bij het schrijven van hun cv en biedt begeleiding en advies bij de voorbereiding van je sollicitatiegesprek.

Computerdiensten

Alle geregistreerde studenten krijgen gratis toegang tot diensten zoals Moodle, online bronnen en tijdschriften, draadloze internettoegang en online opslag.

Studenten- en campusleven

Of je nu op zoek bent naar sport en fitness, studentenorganisaties, een lokaal nachtleven of studentenactiviteiten, Independent College Dublin biedt je geweldige bronnen en toegang tot de beste faciliteiten. De locatie in het stadscentrum van Independent College Dublin heeft een schat aan voorzieningen voor de deur.

Studentenkortingen

Gebruik je Independent College Dublin -studentenkaart om van deze exclusieve kortingen te profiteren:

 • Energie Fitness, Clarendon Street
 • Torenrecords - 10%
 • Hughes & Hughes Boeken- 10%
 • De boerderij, Dawson Street- 10%
 • KC Peaches, Nassau Street – 10% en klantenkaartschema
 • Cafe Sol, Dawson Street- 15% en klantenkaartschema
 • Hickey's Pharmacy - 15% korting op recepten en 10% korting op andere artikelen
 • Dokter, Suffolk Street - € 10 korting op consultkosten

Studentenwelzijn

Wij bieden advies en ondersteuning aan alle studenten in het College. Of het nu gaat om tentamens, opdrachten, huisvesting of financiën, de Student Services Officer staat voor je klaar. Heeft u echter extra hulp nodig en wilt u met de decaan spreken, dan krijgt u een verwijzing.

Deze service is gratis en volledig vertrouwelijk.

Internationale Studentenservice

Specifieke diensten zijn beschikbaar voor internationale studenten voordat ze naar Ierland reizen en, na binnenkomst, om te helpen bij hun overgang naar Ierland.

  Locaties

  • Dublin

   The Steelworks, Foley Street, D01 X997, Dublin

   Vragen