Keystone logo
Indiana University of Pennsylvania BACHELOR VAN KUNSTEN IN DE SCHILDERIJ
Indiana University of Pennsylvania

BACHELOR VAN KUNSTEN IN DE SCHILDERIJ

Indiana, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Schilderen is kleur, expressief en kneedbaar. Het is uitdagend, tot nadenken stemmend en inspirerend. Schilderen vertelt verhalen, drukt meningen uit, legt een gelijkenis vast, legt gebeurtenissen vast en geeft visie op ideeën. Het is een passie die hard werken en talent vereist om onder de knie te krijgen. Schilderen is een historisch significant medium dat ons laat zien wie we ooit waren als mensen, en ons in staat stelt om ons voor te stellen wie we zouden kunnen worden.

De aangeboren eigenschappen van de schilderkunst blijven kunstenaars ertoe aanzetten om met penseel naar canvas te gaan en zich onder te dompelen in de mogelijkheden van kleur en pigmenten. Er is een rijke traditie in de schilderkunst die de steeds veranderende technologische vooruitgang heeft doorstaan. Bij IUP leer je wat er nodig is om een succesvolle schilder te zijn binnen het competitieve veld van schone kunsten, die zowel traditionele schilderprocessen als nieuwere, hedendaagse methoden omvat. Je leert fundamentele technieken en basiseigenschappen van verf en bouwt vervolgens op die basis door een persoonlijke esthetiek te ontwikkelen en een samenhangend oeuvre te creëren dat klaar is voor professionele tentoonstelling. Als schilder leer je kritisch te denken en je werk te bespreken in relatie tot hedendaagse kunst en samenleving. Je leert hoe je een persoonlijke studiopraktijk vormgeeft en een professionele carrière in de kunst start.

De faculteitsleden van IUP Painting stellen actief tentoon, professionele kunstenaars die zich inzetten voor uitmuntendheid in kunstschilderkunst. We dagen je zowel technisch als conceptueel uit en verwachten een hoog niveau van verfijning in je werk. Goed uitgeruste schilderstudio's bieden u voldoende ruimte en licht om uw beste werk te creëren. Je krijgt blootstelling aan externe kunstenaars door ons levendige programma voor bezoekende kunstenaars en tentoonstellingen van hun werk in onze campusgalerijen en musea. U kunt profiteren van de mogelijkheden om uw werk in Miller Gallery te laten zien, een leider te worden in de Student Art Association en deel te nemen aan de nabijgelegen levendige kunstgemeenschap van Pittsburgh. U bevindt zich op een strategische locatie op rijafstand van de culturele centra van Cleveland, New York, Washington DC en andere grote stedelijke regio's aan de oostkust.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen