Keystone logo
Indiana University of Pennsylvania Bachelor of Arts in de antropologie
Indiana University of Pennsylvania

Bachelor of Arts in de antropologie

Indiana, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Invoering

Antropologen proberen de mensheid te begrijpen, hoe we zijn geworden zoals we zijn, op welke manieren we verschillen en hoe we allemaal hetzelfde zijn. We doen dit door onze evolutie te bestuderen, de samenlevingen die we in onze geschiedenis hebben ontwikkeld en de diversiteit aan culturele patronen die we over de hele wereld hebben ontwikkeld.

Afgezien van het unieke wereldbeeld dat antropologen krijgen door op deze manier de mensheid te bestuderen, is er veel vraag naar de vaardigheden die we in onze professionele training ontwikkelen voor een breed scala aan carrières. Forensisch antropologen zijn opgeleid om in laboratoria te werken voor de identificatie van menselijke resten, archeologen leren hoe ze prehistorische overblijfselen moeten bestuderen en hanteren om te voldoen aan staats- en federale wetten, en culturele antropologen leren hoe ze rechtstreeks contact kunnen opnemen met het publiek, evenals met overheids- en niet -winstbureaus op het gebied van milieu- en sociale kwesties. Met onze Antropologie BA krijg je de kans om expertise op te doen over een breed scala aan technieken en onderwerpen die verband houden met de vier subdisciplines van de antropologie: socioculturele, biologische, taalkundige en archeologie.

Cursussen in de afdeling Antropologie bij IUP zijn bedoeld om u de benodigde informatie en ervaring te bieden om uw BA Antropologie te gebruiken in een professionele carrière na het afronden van uw BA. Enkele voorbeelden van de loopbaantrajecten van onze pas afgestudeerden zijn onder meer een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg, dierentuinprimatoloog en onderzoeker in het openbaar beleid. Andere mogelijke loopbaantrajecten waarop de Anthropology, BA je zal voorbereiden, zijn onder meer het internationale bedrijfsleven, documentairemaker en museumconservator.

Over de school

Vragen