Keystone logo
Inha University

Inha University

Inha University

Invoering

Inha University , opgericht in 1954 met de hulp van Koreaanse immigranten in Hawaï, heeft zeer getalenteerde afgestudeerden voortgebracht die de afgelopen halve eeuw hebben bijgedragen aan de ontwikkeling en modernisering van Korea. Inha University zet haar onderwijs- en onderzoeksinspanningen voort, de twee belangrijkste verantwoordelijkheden van een universiteit. Met het oog op de toekomst concentreert Inha nu al haar inspanningen om een universiteit van wereldklasse te worden, terwijl ze tegelijkertijd blijft bijdragen aan de ontwikkeling van de lokale gemeenschap.

Interdisciplinaire studies zijn tegenwoordig een nieuwe trend. In dit tijdperk van snelle en revolutionaire veranderingen staan universiteiten voor veel uitdagingen en kansen. Inha zet zich in om die uitdagingen aan te gaan en is toegewijd om de creativiteit en innovatie van de leiders van morgen te bevorderen. Inha zal doorgaan met het handhaven van transparantie van het management, het bevorderen van onderzoek en het leveren van excellentie in het onderwijs.

Idealen en educatieve doelstellingen van de stichting

Idealen van Inha:

Ontwikkeling van karakter, zoeken naar de waarheid en dienstbaarheid aan de samenleving

Inha University , opgericht in 1954 om de liefste wens te vervullen om de natie te versterken en welvaart te brengen, staat voor de idealen van het bouwen van studentenkarakters, het zoeken naar de waarheid en het dienen van de samenleving om de basisprincipes van de universiteit van creativiteit, ijver, en service.

'Waarheid', het motto van de school, geeft aan dat wij als onderzoeksuniversiteit ernaar streven om bij te dragen aan de verbetering van zowel de natie als de hele menselijke samenleving, grote ondernemingen in de wereld aan te gaan en academische prestaties te behalen in onze zoektocht naar waarheid door middel van permanente educatie en opleiding. Op basis van de bovenstaande idealen streven we ernaar de volgende doelen te bereiken om karakter bij onze studenten op te bouwen, gezonde ideeën te koesteren en onze educatieve doelstelling te bereiken om getalenteerde individuen te cultiveren die zullen bijdragen aan de ontwikkeling van de natie en de menselijke samenleving door diepgaand te studeren theorieën en deze in de praktijk toe te passen.

Om getalenteerde individuen te koesteren die bijdragen aan de verbetering van de mensheid op basis van ethisch gedrag en kritisch oordeel.

We streven ernaar om deze gekwalificeerde leiders te cultiveren door een divers algemeen onderwijsprogramma aan te bieden om onze studenten uit te rusten met de kennis, moraliteit en verdieping van multidisciplinaire wetenschappelijke kennis en technologie.

Om getalenteerde individuen te stimuleren die over creativiteit beschikken en het vermogen hebben om de uitdaging aan te gaan met inzicht in wereldwijde trends, terwijl ze praktische kennis en waarheid nastreven.

We streven ernaar een praktisch wetenschapsgebied te ontwikkelen om academisch en internationaal een vooraanstaande positie in te nemen.

Om getalenteerde individuen te koesteren die over de vaardigheden beschikken om de natie te leiden en welvaart voor haar mensen na te streven.

Omdat we zijn gevestigd in Incheon Megalopolis, dat is gepositioneerd op de geografische as van Noordoost-Azië, hebben we het potentieel om de toekomst van onze natie te leiden en om de rol op ons te nemen van de belangrijkste bron voor hoger onderwijs in het gebied.

Om de bovengenoemde educatieve idealen van de school te realiseren, hebben alle hogescholen academische doelen en richtingen opgesteld. Afdelingen en majors binnen elk college hebben ook hun eigen educatieve doelen gesteld in verband met de doelen van hun hogescholen, om de educatieve idealen, doelstellingen en doelen van de school in de echte wereld te structureren, systematiseren en vervullen.

Inha University stimuleert en bevordert een drive om iemands potentieel, creativiteit, levenslang leren en een gevoel van sociale verantwoordelijkheid te bereiken bij haar afgestudeerden.

Locaties

  • Incheon

    100 Inha-ro, Michuhol-gu, 22212, Incheon

    Vragen