Keystone logo
© Carrianna Field
INSA Business, Marketing & Communication School

INSA Business, Marketing & Communication School

INSA Business, Marketing & Communication School

Invoering

INSA Business, Marketing & Communication School is een prive-Business School met meer dan 30 jaar ervaring in de opleiding betreft, die moet

PROFESSIONALS opleiden van professionals

Wij bieden een breed scala aan up-to-date opleidingen in verschillende gebieden van het bedrijf, altijd inspelen op behoeften van de markt, het opleiden van professionals die in staat zijn om met succes in te voeren arbeidsmarkt dankzij de kennis, vaardigheden en attitudes we brengen, en de ontwerp van een praktische en realistische training plan, gegeven door professionals.

Dit alles overigens vergezeld door andere diensten en de persoonlijke aandacht die u verdient.

INSA werd opgericht in 1984 als reactie op de dringende behoefte van bedrijven om hoog opgeleide mensen op te nemen; mensen met echte en praktische visie op de arbeidsmarkt.

Vanaf het begin, INSA gekozen voor specialisatie op het gebied van Assistant Management and Communication (Public Relations en Marketing). Het goede werk van onze docenten, de flexibiliteit om onze curricula aan te passen en te allen tijde te beschikken over een praktische methodiek heeft gemaakt dat INSA heeft meer dan 13.000 alumni van 40 verschillende nationaliteiten.

Market, politieke, economische en technologische veranderingen hebben geëist dat INSA hun programma's per jaar te werken, het creëren van nieuwe cursussen evenals het aanbieden van onze studenten de mogelijkheid om geheel studeren in het Engels met een groot internationaal perspectief.

Voorts INSA Business, Marketing & Communicatie School onderhoudt verschillende samenwerkingsakkoorden met grote instellingen en de nationale en internationale universiteiten.

De school zijn gevestigd in een oude fabriek volledig gerenoveerd, maar het behoud van de oorspronkelijke structuur met een modern interieur en voorzien van ruime en flexibele klaslokalen verdeeld over drie verdiepingen, dat het leren van en workshops.

Ligt dicht bij Lesseps Square, in de wijk Gracia, zorgt voor een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer (metro, FGC, bus, Bicing) en profiteren van alle mogelijkheden die de wijk restaurants, dorm, entertainment gebied, bibliotheken etc diensten ..

De aandacht voor onze studenten en de kwaliteit van het management zijn de belangrijkste assen van INSA:

Klantgerichtheid. Elke student is uniek. Erkenning van de verplichtingen van de organisatie, zowel met klanten en met medewerkers, raden van bestuur, leveranciers en de maatschappij in het algemeen. Deelname en de toewijzing van verantwoordelijkheden aan individuen en teams. Management procedures. Continue verbetering.

Doel en methodologie

Ons belangrijkste doel is om professionals, in staat om te integreren in de arbeidsmarkt en een werkplaats, met een solide basis van praktische kennis en vaardigheden om hun taken met succes uit te voeren vanaf de eerste dag en, bovendien, geef ze sociaal, professioneel en werken erkenning trainen.

Hiervoor heeft het voortdurend contact met bedrijven en hun behoeften is essentieel en INSA doen het door Professional wie zijn onze leraren en door de aangeboden aan bedrijven diensten en via het alumni-netwerk.

Het bereiken van dit doel zou niet mogelijk zijn zonder een methodologie die het succes van onze programma's ondersteunt en is gebaseerd op:

Up-to-date, dynamische en persoonlijke opleidingsplannen Persoonlijke aandacht voor studenten Haar eigen monitoring- en evaluatiesysteem

Alle INSA kwalificaties overeenkomen met de jobaanbiedingen uit de professionele wereld en de arbeidsmarkt die steeds nieuwe professionele specialiteiten die verschilt van de traditionele zijn vereist.

Het bedrijfsleven vraagt ​​om vakmensen in business management, marketing, reclame, public relations en uitvoerende medewerkers, met uitgebreide opleiding, kennis en vaardigheden om nieuwe technologieën te beheersen.

Met onze studies, verwerven studenten sociale, persoonlijke en technische vaardigheden, evenals de instrumenten die nodig zijn voor een succesvolle integratie op de arbeidsmarkt. Eigen curricula en een methodologie gebaseerd op een persoonlijke en zeer praktische benadering met case studies, en het aanbieden van de mogelijkheid om stages in bedrijven, voldoen aan onze belangrijkste doelstelling en de student, aan het einde van de studies, met succes kan op elke werkplek worden opgenomen.

Ruggengraat van de Onze methodologie

Onze eigen, up-to-date en dynamische opleidingsplannen De academische programma's zijn ontworpen in een realistische en flexibele manier, het overwinnen van de starheid die vandaag de dag vele opleidingsplannen karakteriseren.

Plannen om de huidige behoeften van het beroep aan te passen, op zoek naar de kennis gebieden en onderwerpen die de theoretische evenwicht te brengen met de praktijk.

Individuele aandacht voor studenten De school houdt van de persoonlijke situatie en de voortgang van elke student. Hiervoor wordt het onderwijs uitgevoerd in kleine groepen studenten die in hun respectieve cursussen, een docent die de student voldoet aan doorheen het academiejaar en krijgt begeleiding bij zowel educatieve en professionele aspecten.

Lespraktijk: Professional Teachers Om student inzetbaarheid te bereiken, INSA verbetert de praktische kant van het onderwijs. Daarom is de INSA faculteit bestaat uit actieve ondernemers en managers, reageren op een heel specifiek profiel, die rekening houdt met hun opleiding, werkervaring en vaardigheidstrainingen.

Student Toegang tot de arbeidsmarkt Om studenten de toegang tot de arbeidsmarkt en hun aanpassing aan de zakelijke omgeving te vergemakkelijken, INSA heeft de volgende doelstellingen in hun programma's:

Ontwikkelen van vaardigheden voor de kennismaatschappij Domein van Informatietechnologie en Communicatie Zorg voor een open leeromgeving Het ontwikkelen van ondernemerschap en creatief bedrijf

diensten

INSA biedt extra trainingsprogramma's, een waaier van diensten die het mogelijk maken de studenten te ontwikkelen buiten de studie zelf. Elke student is uniek en zodanige wijze worden behandeld. Ook INSA biedt diensten voor bedrijven en professionals die een echte en praktisch perspectief om al onze programma's geeft.

Locaties

  • Barcelona

    INSA - Business, Marketing and Communication School Carrer Torrent de l’Olla 208

  • Lucerne

    Lucerne, Zwitserland

    Vragen