Keystone logo
International Business School - Budapest BSc Internationale Bedrijfseconomie
International Business School - Budapest

BSc Internationale Bedrijfseconomie

Budapest, Hongarije

8 Semesters

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 22.200

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Afgestudeerden van deze dubbele Hongaarse en Ierse opleiding zullen bereid zijn om de internationale arbeidsmarkt te betreden met geavanceerde vaardigheden in het ontwikkelen en analyseren van de strategische, financiële en marktprocessen van internationale bedrijfsorganisaties en het aanpakken van zakelijke uitdagingen. Je begint met de fundamenten van het bedrijfsleven en leert in latere stadia ook over de regionale impact van globaliseringsprocessen; internationale handels- en diplomatieke organisaties; verschillende aspecten van internationale marketing, financiën en people management; en vaardigheden ontwikkelen die nodig zijn voor het werken in internationale teams en onderhandelen in een multiculturele omgeving.

Naast een solide basis in de economische en managementtheorie, is het programma zeer praktijkgericht. Een heel belangrijk criterium bij de selectie van onze prestigieuze faculteit is dat ze praktijkervaring hebben in het bedrijfsleven. De seminars zijn altijd interactief, waarbij taken, opdrachten en discussies studenten voorbereiden op het denken en werken, zowel individueel als samen in teams.

De kennis van de professionele Engelse zakentaal stelt afgestudeerden in staat om te slagen in de wereld van internationale economie en mondiale zaken. Dit kan verder worden verbeterd door een studie van twee semesters aan de Dublin Business School in Ierland, waar je een Ierse BSc (Hons.) in Business (Global Business) kunt behalen naast je Hongaarse BSc-graad in International Business Economics (nemzetközi gazdálkodás) toegekend door IBS.

Je kunt er ook voor kiezen om tijdens je studie aan IBS deel te nemen aan het Erasmus+ programma.

toelatingen

Programma collegegeld

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • BSc (Hons) International Business, Finance and Economics
    • Manchester, Verenigd Koninkrijk
  • BSc in internationale bedrijfseconomie
    • Sopron, Hongarije
  • Bedrijfskunde & Economie Major
    • Budapest, Hongarije