Keystone logo
© Yalın Kaya
International Business University

International Business University

International Business University

Campusfuncties

IBU, gelegen in het centrum van Toronto, biedt gemakkelijke toegang tot alle opwinding en activiteit die gepaard gaan met wonen in het hart van de grote metropool van Canada.

Wij bieden geen woonruimte aan op de campus. Er zijn echter verschillende bronnen beschikbaar voor studenten om te zoeken naar opties buiten de campus, waaronder de twee studentenresidenties.

Onze campusruimte wordt ontworpen met grote gemeenschappelijke ruimtes die bevorderlijk zijn voor groepsdiscussies. Buitenschoolse activiteiten op de campus omvatten seminars, conferenties en workshops, waarbij docenten en partners van lokale en internationale bedrijven, evenals non-profitorganisaties en organisaties in de publieke sector betrokken zijn. Deze activiteiten zullen worden aangevuld met conferenties die wetenschappers, zakenmensen en deskundigen op het gebied van overheidsbeleid samenbrengen om de belangrijkste uitdagingen en opkomende prioriteiten in het hedendaagse bedrijfsleven te onderzoeken.

Het leven op de campus is aan jou - doe mee!

 • Maak gebruik van de studentenlounge om je klasgenoten te ontmoeten.
 • Vrijwilliger om deel te nemen aan een universitaire commissie en een directe impact te hebben op het bestuur van IBU en het leven van toekomstige studenten.
 • Start een studentengroep voor studenten die een gemeenschappelijk belang hebben en vraag erkenning van de groep aan via Inschrijvingsservices.
 • Deelnemen aan – of vrijwilligerswerk doen voor – oriëntatieactiviteiten.

Bibliotheek

De IBU-bibliotheek is digitaal. Neem contact op met uw adviseur als u hulp nodig heeft om toegang te krijgen tot de bibliotheek.

Toegankelijkheid

Academische accommodatie ondersteunt studenten met een gediagnosticeerde handicap door de ontwikkeling van Academische accommodatieplannen die de student kan delen met docenten en personeel. Hierbij valt te denken aan het toekennen van langere tijden voor toetsen of het aanvragen van een notulist. Cursusmateriaal volgt de AODA-normen en is ontwikkeld en beschikbaar in digitale vorm in het Learning Management System voor eenvoudiger gebruik met toegankelijkheidstools.

Onze campus is ontworpen om mensen met fysieke uitdagingen, zoals rolstoeltoegankelijkheid, tegemoet te komen.

IBU doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u eerlijk en rechtvaardig wordt behandeld. IBU zet zich in om toegankelijke leerruimten en leermaterialen te bieden, evenals de vereiste accommodatie om u toegang te geven tot de ondersteuning die u nodig hebt om te slagen.

IBU handhaaft en bevestigt de Ontario Human Rights Code en de Accessibility for Ontarians with Disabilities Act (AODA).

Neem contact op met AccessAbility Services als je denkt dat je accommodatie nodig hebt om te slagen in je studie.

  toelatingen

  Locaties

  • Toronto

   Bloor Street West,80, M5S 2V1, Toronto

   Vragen