Keystone logo
© Elisava
International University of Catalonia

International University of Catalonia

International University of Catalonia

Invoering

Universitaire geest

De roeping om te leren en de wereld te veranderen

Een universiteit omvat kennis, onderzoek en kennisoverdracht. We streven echter naar meer.
Wij zijn mensen die onze tijd en moeite besteden aan leren om de wereld te veranderen. Je kunt deze ambitie zien in UIC Barcelona-activiteiten. Het zit in ons DNA.

Ervaar de universitaire ervaring waar je altijd al van hebt gedroomd

Door elke student centraal te stellen, ben jij de hoofdrolspeler in UIC Barcelona.

Dit is onze toewijding aan jou, weerspiegeld door individuele aandacht, kleine klasgroepen, een vriendelijk onderwijzend lichaam, ondersteunende diensten en alles wat je nodig hebt om je vaardigheden te verbeteren.

Bruggen bouwen naar de professionele realiteit

We zijn verbonden met de maatschappij en met bedrijven. De lessen worden door actieve professionals beoefend en gegeven. Ze worden aangevuld met een stageprogramma. Om al deze redenen heeft UIC Barcelona een van de beste inzetbaarheidspercentages in het Catalaanse universitaire systeem.

In Barcelona en in verband met de wereld

Multicultural Barcelona biedt een overkoepelende achtergrond van talent en kennis.
We hebben ook internationale overeenkomsten en uitwisselingsprogramma's met universiteiten in het buitenland. Sommige van onze opleidingen worden deels in het Engels gegeven; je kunt zelfs je volledige opleiding in deze taal volgen.

accreditatie

De Universitat Internacional de Catalunya begon officieel zijn academische activiteiten in oktober 1997. Organische wet 11/1983 betreffende universiteitshervorming (LRU) samen met het parlement van het parlement van Catalonië 26/1984, heeft het juiste juridische kader geschapen voor de oprichting van een universiteit met de capaciteit om officiële bulscertificaten uit te reiken. De Fundación Familiar Catalana (Catalan Family Foundation) nam de volledige verantwoordelijkheid op zich voor het uitvoeren van dit academische project.

Belangrijkste redenen waarom een student moet overwegen om te studeren aan UIC Barcelona

 1. Internationale ervaring in een van de meest opwindende steden ter wereld: Barcelona
 2. Hoog gekwalificeerde professoren en professionals die graag les geven met een internationale mindset
 3. Officiële graden en praktische training
 4. Internationale stages
 5. Een hoge inzetbaarheid
 6. De optimale manier om taalvaardigheden te verbeteren
 7. Persoonlijke coaching en advies voor alle programma's en voor alle studenten
 8. Netwerken en contacten
 9. Leiderschap en ondernemersvaardigheden ontwikkelen
 10. Voortgezet onderwijs: Master, postgraduate en Ph.D. programma's

Diensten

Accommodatie: als u tijdens uw verblijf aan de universiteit accommodatie nodig heeft, kunt u een studentenresidentie, appartementen en kamers aanvragen die speciaal zijn ontworpen voor uw behoeften.

Sport: studeren aan UIC Barcelona betekent in het algemeen evolueren als persoon. We moedigen studenten aan om betrokken te zijn bij sport en fysieke activiteiten. De universiteit promoot en organiseert sportactiviteiten, wedstrijden en biedt studenten kortingen en andere voordelen, zodat ze toegang hebben tot andere faciliteiten en organisaties in Barcelona.

Coaching en counseling: counseling- en coachingsdiensten die zijn ontworpen voor studenten om hun persoonlijke en professionele uitdagingen te bereiken.

Studentenleven

Studentenservice: helpt je te bereiken wat het belangrijkste is: je persoonlijke doelen.

Het organiseert een breed scala aan culturele, sportieve, sociale en academische activiteiten. De service biedt informatie en begeleiding over academische, administratieve en buitenschoolse problemen op de universiteit.

De Student Services van de UIC is belast met het informeren en adviseren van universiteitsstudenten over het beheren van hun papierwerk en andere buitenschoolse problemen.

Alumni: UIC Barcelona relays zijn academische filosofie aan de maatschappij door zijn gemeenschap van 12.000 afgestudeerden. Deze filosofie is uitmuntendheid op het werk, het individu dat centraal staat in alles, het verlangen om te dienen en de voortdurende zoektocht naar de waarheid.

Locaties

 • Barcelona

  Barcelona campus Inmaculada, 22, 08017, Barcelona

 • Turin

  Turin, Italië

Vragen