Keystone logo
International University of Catalonia Dubbele graad in bedrijfskunde en management + BSc in economie
International University of Catalonia

Dubbele graad in bedrijfskunde en management + BSc in economie

10 Semesters

Engels, , Spaans

Full time

Request application deadline

Sep 2024

EUR 11.940 / per year *

Op de campus

* Engels eerste jaar; Spaans eerste jaar: 11.100€

Invoering

Je doet kennis en vaardigheden op waarmee je opvalt op de arbeidsmarkt. Je bouwt een internationaal netwerk op en doet een unieke levenservaring op.

  • Breder en duidelijker leren: Prestige van de Universiteit van Londen
  • Stage in bedrijf
  • Professioneel profiel
  • Internationale mobiliteit: Je kunt zowel in Barcelona als in Londen wonen
  • Wereldwijd netwerken

Met dit vijfjarige programma geeft UIC Barcelona je de mogelijkheid om te studeren voor een bachelor in Business Administration en Management en deze aan te vullen met een bachelor in Economie aan de prestigieuze Birkbeck, University of London. Je studeert een Bachelor of Science (BSc) in Economics aan een van de instellingen die deel uitmaken van de prestigieuze University of London.

Dit programma, dat wordt gegeven op de campussen van twee grote Europese steden (Barcelona en Londen), geeft je een internationaal profiel waarmee je je onderscheidt van de massa. Je studies Bedrijfskunde en Management aan UIC Barcelona worden aangevuld met onderwerpen over economische analyse in Londen.

Als onderdeel van dit internationale double degree-programma studeer je drie jaar aan UIC Barcelona. Je volgt dan je vierde jaar aan de Birkbeck University of London en je volledige vijfde jaar in Barcelona.

Onderscheidende kenmerken van Birkbeck zijn onder meer de professionele aanpak van hun diploma's en de lessen die 's avonds plaatsvinden van 18.00 uur tot 21.00 uur, waardoor je de studie kunt combineren met praktische stages. Dit aantrekkelijke kenmerk van dit double degree-programma geeft je de kans om je carrière in de Britse hoofdstad te ontwikkelen.

Waarom kiezen voor een dubbele opleiding aan UIC Barcelona-Birkbeck, University of London?

  • In vijf jaar tijd behaal je twee universitaire diploma's, van twee gerenommeerde en gerenommeerde universiteiten, één in het Verenigd Koninkrijk en één in Spanje
  • Je zult twee universitaire systemen ervaren. UIC Barcelona en Birkbeck, University of London, hebben samengewerkt om een aanvullend curriculum te ontwerpen, zodat studenten van UIC Barcelona een BSc-graad aan Birkbeck in één jaar kunnen behalen in plaats van drie.
  • Tijdens je studie in Barcelona en Londen verwerf je kennis en vaardigheden die je niet alleen zullen helpen slagen op de werkvloer, maar ook zullen groeien als individu.
  • Je hebt misschien de mogelijkheid om parttime te werken terwijl je in Londen bent (afhankelijk van de Visa-status).

Docenten met jarenlange academische en professionele ervaring

Het onderwijzend personeel van de faculteit bestaat uit gekwalificeerde professionals die momenteel werkzaam zijn in verschillende gebieden van de economie en het bedrijfsleven. Veel van de docenten zijn arts in hun vakgebied en gespecialiseerd in onderzoek. We hebben ook het geluk werkende professionals te hebben die studenten praktische en authentieke voorbeelden geven van de economische en sociale uitdagingen waarmee bedrijven in de echte wereld worden geconfronteerd. Dit veelzijdige docententeam biedt daarom kwalitatief hoogstaand en gespecialiseerd onderwijs om de ondernemers en bedrijfsleiders van de toekomst voor te bereiden.

toelatingen

leerplan

Carrièremogelijkheden

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen