Keystone logo
Iowa State University

Iowa State University

Iowa State University

Invoering

We leiden toekomstige leiders en burgers op met een mondiaal perspectief, doen onderzoek en studiebeurzen van internationale betekenis, en delen onze kennis ten voordele van Iowa, de natie en de wereld.

Het College of Liberal Arts and Sciences is het kerncollege van de universiteit en biedt de educatieve basis voor alle studenten van de staat Iowa. We zijn zeer toegewijd aan het succes van studenten en helpen studenten de intellectuele diepgang en breedte te verwerven om goed geïnformeerde, nieuwsgierige en creatieve burgers en leiders te worden, klaar om de uitdagingen van de 21e eeuw aan te gaan. We omarmen ontdekking en creativiteit als onderdeel van wat het betekent om mens te zijn, en als essentiële activiteiten om een duurzame toekomst voor onze planeet en haar inwoners te verzekeren.

We voeren onderzoek van wereldklasse uit aan de meest geavanceerde wetenschappelijke en maatschappelijke grenzen, op zoek naar nieuwe ontdekkingen, innovatieve toepassingen en nieuwe technologieën op een maatschappelijk verantwoorde manier die wetenschappelijke bevindingen integreert met de unieke historische, culturele en politieke omgeving van gemeenschappen over de hele wereld. Trouw aan de missie van de universiteit om land te verlenen, delen we onze kennis met een breed publiek, ten voordele van Iowa, het land en de wereld.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Ames

    Ames, Verenigde Staten

    Vragen