Keystone logo
Polytechnic Institute Of Bragança Bachelor in de Portugese Taal en Portugeestalige landen
Polytechnic Institute Of Bragança

Bachelor in de Portugese Taal en Portugeestalige landen

Bragança, Portugal

0 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

* € 100 eenmalige inschrijfgeld, € 1 090 voor het collegegeld per jaar

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Programma beschrijving

De bacheloropleiding in de Portugese taal en Portugees sprekende landen is ontworpen voor internationale studenten wier moedertaal niet het Portugees, met een diepe kennis van de structuren van de Portugezen, op een manier die ze vloeiend mondeling en in zijn schriftelijke vorm te gebruiken deze taal. Aan de andere kant, deze bacheloropleiding biedt diepe competenties op de historische, sociaal-economische, zakelijke en organisatorische relaties, en de culturele diversiteit in de Portugeestalige landen, waaronder Brazilië, Angola, Mozambique, Kaapverdië, Guiné-Bissau, Sao Tomé en Principe en Oost-Timor. Internationale studenten kunnen een laatste stage uit te voeren in Portugal of in een van deze Portugeestalige landen. Internationale studenten kan worden ingeschreven in deze bacheloropleiding zonder enige kennis van de Portugese taal. Studenten moeten een vaardigheidsniveau in het Engels hebben.

Profiel van de opleiding

Het profiel van het programma bestaat uit de ontwikkeling van de technisch-wetenschappelijke kennis en professionele vaardigheden in de studiegebieden van de Portugese taal en cultuur, Sociale Wetenschappen, Recht, Bestuur en vreemde talen.

Beroepsprofielen van de afgestudeerden

De mate van "Licenciado" (bachelor) in de Portugese taal en Portugees sprekende landen behoort tot de opleiding en training gebied van Business Sciences en Law. Afgestudeerden zijn gekwalificeerd om een ​​professionele activiteit binnen het profiel van het programma te ontwikkelen.

  • Nationale en internationale organisaties te bevorderen en de verspreiding van de Portugese taal en Portugeestalige culturen; - Organisaties van de Gemeenschap van Portugeestalige landen; - Culturele Centra; - Freelance in de landen van de Gemeenschap van Portugeestalige landen.

Toegang tot verdere studies

De mate van "Licenciado" maakt het mogelijk om te gaan met post-graduate studies, volgens het schema van het systeem Portugese hoger onderwijs, verzorgd door Naric (http://www.dges.mctes.pt/DGES/pt/Reconhecimento/NARICENIC/ ) en gepresenteerd in hoofdstuk 8 van het Diploma Supplement.

Examenreglement beoordeling en indeling

Onderzoek en beoordeling worden gereguleerd door de IPB regelgeving.

Erkenning van verworven competenties

Na de implementatie van het Bologna-proces en de daaruit voortvloeiende wetgeving inzake de mobiliteit van studenten tussen graden en instellingen voor hoger onderwijs, moeten verworven competenties worden erkend en gecrediteerd. Voorafgaande leerconcept bevat alle voorgaande leren / opleiding die in andere studie hoger onderwijs cycli in de nationale of internationale instellingen (creditering van gecertificeerde opleiding), evenals vorige professionele ervaring en elke post-secundair onderwijs training of opleiding. Als zodanig is het IPB bevordert de creditering van de student verworven competenties bij aankomst bij de instelling. Het streven naar een snelle en volledige integratie van de student in zijn / haar nieuwe opleiding moet de erkenningsprocedures worden ingediend bij de inschrijving op het IPB.

Kwalificatie-eisen en voorschriften

Drie jaar of 6 semestres. 60 ECTS per jaar (3x60 = 180 ECTS). 30 ECTS per semester. Elk semester heeft 18 weken les.

Vereisten

De toelating van internationale studenten bachelor in het IPB wordt via de International Student Status. De kandidaten moeten houders van een secundair onderwijs cursus of juridisch gelijkwaardige opleiding van een vreemd land, uitgegeven door een juridische instantie die de goedkeuring in die opleidingsniveau getuigt, en dat geeft hen de mogelijkheid van het toepassen van een opleiding in het hoger onderwijs in hun land .

WERKERVARING

Geen werkervaring vereist.

Programmadirecteur

Alexandra Filipa Soares Rodrigues ([email protected]).

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen