Keystone logo
Polytechnic Institute Of Bragança Bachelor in International Business Management
Polytechnic Institute Of Bragança

Bachelor in International Business Management

Bragança, Portugal

0 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

* € 100 eenmalige inschrijfgeld, € 1 090 voor het collegegeld per jaar

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Programma beschrijving

Deze bacheloropleiding is volledig doceerde in het Engels en richt zich op de voorbereiding van deskundigen met kennis en vaardigheden op het gebied van de internationale business management, de gelegenheid te ontstaan ​​in een echte Europese geest en het hoger onderwijs volgen in een multiculturele omgeving. Internationale studenten kunnen ook een periode van een jaar-mobiliteit ondergaan in andere Europese partner instelling voor hoger onderwijs en ontvang een dubbele diploma.

Profiel van de opleiding

Het profiel van het programma bestaat uit de ontwikkeling van de technisch-wetenschappelijke kennis en professionele vaardigheden in de studiegebieden of Management.

Key leerresultaten

De mate van "licenciado" (bachelor) in International Business Management wordt toegekend aan studenten die aantonen, op dit gebied, de mogelijkheid om:

 • ontwikkelen en verbeteren van de verworven knowledges;
 • verworven kennis en inzicht capaciteit toe te passen om duidelijk aan te tonen van een professionele aanpak van de uitgevoerde werkzaamheden;
 • problemen op basis van hun eigen argumenten op te lossen;
 • verzamelen, te selecteren en relevante informatie die hen in staat stellen om de oplossingen die zij presenteren en de adviezen die naar voren gebracht, met inbegrip van de analyse van de relevante maatschappelijke, wetenschappelijke en ethische aspecten te consolideren interpreteren;
 • communiceren van informatie, ideeën, problemen en oplossingen, zowel aan specialisten als niet-deskundigen;
 • ontwikkelen competenties die hen in staat stellen om te profiteren van een leven lang leren met een hoge mate van autonomie.

Om de kwalificatie te voltooien, is de student nodig om alle verplichte opleidingsonderdelen van het studieplan passeren.

Beroepsprofielen van de afgestudeerden

De mate van "licenciado" (bachelor) in International Business Management behoort tot de opleiding en training gebied van Business Wetenschappen en Recht. Afgestudeerden zijn bevoegd om een ​​professionele activiteit binnen het profiel van het programma te ontwikkelen.

Toegang tot verdere studies

De mate van "Licenciado" maakt het mogelijk om te gaan met post-graduate studies, volgens het schema van het systeem Portugese hoger onderwijs, verzorgd door Naric (http://www.dges.mctes.pt/DGES/pt/Reconhecimento/NARICENIC/ ) en gepresenteerd in hoofdstuk 8 van het Diploma Supplement.

Examenreglement beoordeling en indeling

Onderzoek en beoordeling worden gereguleerd door de IPB regelgeving.

Diploma (in oorspronkelijke taal)

"Licenciatura em Gestão de Negócios Internacionais (Curso Europeu)". Titel "Licenciado".

Kwalificatieniveau

1 cyclus van de studies. EQF-niveau 6. ISCED niveau 5.

Erkenning van verworven competenties

Na de implementatie van het Bologna-proces en de daaruit voortvloeiende wetgeving inzake de mobiliteit van studenten tussen graden en instellingen voor hoger onderwijs, moeten verworven competenties worden erkend en gecrediteerd. Voorafgaande leerconcept bevat alle voorgaande leren / opleiding die in andere studie hoger onderwijs cycli in de nationale of internationale instellingen (creditering van gecertificeerde opleiding), evenals vorige professionele ervaring en elke post-secundair onderwijs training of opleiding. Als zodanig is het IPB bevordert de creditering van de student verworven competenties bij aankomst bij de instelling. Het streven naar een snelle en volledige integratie van de student in zijn / haar nieuwe opleiding moet de erkenningsprocedures worden ingediend bij de inschrijving op het IPB.

Kwalificatie-eisen en voorschriften

6 semesters (3 jaar). 20 weken van de studie, per semester, full-time (40 per jaar). 40 Totaal aantal uren per week. 810 Totaal aantal uren per semester (1620 per jaar). 180 ECTS (30 per semester); 1 krediet komt overeen met 27 uur. Het omvat een laatste project met 12 credits. De houders van deze kwalificatie hebben het recht toe te passen voor hogere functies in multinationale ondernemingen.

Vereisten

De toelating van internationale studenten bachelor in het IPB wordt via de International Student Status. De kandidaten moeten houders van een secundair onderwijs cursus of juridisch gelijkwaardige opleiding van een vreemd land, uitgegeven door een juridische instantie die de goedkeuring in die opleidingsniveau getuigt, en dat geeft hen de mogelijkheid van het toepassen van een opleiding in het hoger onderwijs in hun land .

WERKERVARING

Geen werkervaring vereist.

Programmadirecteur

Alcina Maria Almeida Rodrigues Nunes ([email protected]).

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Bachelor of Arts (Hons) in Bedrijfsmanagement (International Business)
  • Barcelona, Spanje
 • Bachelor Exportgericht Management
  • Krems an der Donau, Oostenrijk
 • BSc (Hons) Internationaal strategisch bedrijfsmanagement met basisjaar
  • London, Verenigd Koninkrijk
  • Manchester, Verenigd Koninkrijk
  • + 1 meer