Keystone logo
Polytechnic Institute of Tomar Bachelor in de informatie- en communicatietechnologie
Polytechnic Institute of Tomar

Bachelor in de informatie- en communicatietechnologie

Tomar, Portugal

Request duration

Portugees

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Informatie- en communicatietechnologie

Doelstellingen

De academische opleiding in informatie- en communicatietechnologieën van ESTA-IPT is gericht op het leveren van gekwalificeerd personeel in de grote computer science gebieden met name in IC technologieën ter ondersteuning van andere economische activiteiten.

Het cursusaanbod is ontworpen met basis op intensieve reflectie door het wetenschappelijk personeel op het veld en educatieve aanbod in IC technologieën aangeboden binnen regio invloed IPT's en de algemene doelstellingen van de Polytechnische sub-systeem.

Het programma is ontworpen om gekwalificeerd personeel te produceren met goede theoretische en praktische grondslagen en know-how zodat gevarieerde ervaring in de professionele, on-the-job omgevingen zo veel mogelijk.

professionele doelen

Professionele vooruitzichten voor afgestudeerden van dit programma zal afhangen van hun academisch profiel.

communicatienetwerken

Profiel gericht om te gaan met kwesties in verband met IC technologieën namelijk de behoefte aan computer resources en communicatie-infrastructuur en te installeren en beheren computersystemen aan die behoeften te voldoen.

Carriere vooruitzichten:

 • Beheer van de computer-systemen van bedrijven die zich bezighouden met activiteiten die geen verband houden met de informatica;
 • Consultancy in computersystemen;
 • Netwerk ontwerp, beheer en installatie.

Informatie, Kwaliteit en veiligheid van systemen (SIS).

Zoals informatiesystemen mee op een steeds belangrijker, zowel op het niveau van proces en zakelijke doelstellingen, de behoefte aan veiligheid en kwaliteit neemt aanzienlijk toe en wordt een grote zorg voor beleidsmakers.

Meer dan alleen maar een product of technologie die kunnen worden gekocht, gebruikt en weggegooid, zou de beveiliging van informatiesystemen worden beschouwd als geïntegreerd in de zaken van het bedrijf als een steeds veranderende proces dat een enorme capaciteit vereist om te rijden en beheren van veranderingen, zowel in termen van gedrag en organisatorische en technologische infrastructuur.

Carriere vooruitzichten:

 • Planners, bestuurders en ontdekkingsreizigers van informatiesystemen;
 • Security consultants;
 • Managers van kritieke informatie en mensen die betrokken zijn bij de definitie, implementatie en het beheer van zakelijke veiligheidsmaatregelen.

Webdesign, multimedia en E-Business

De huidige samenleving toont een toenemende tendens om het verbruik en breed gebruik door de algemene bevolking van multimedia-apparaten.

Daarom moet gekwalificeerd personeel kunnen ontwikkelen multimedia producten en inhoud die in een breed scala van bedrijven, overheidsinstellingen, communicatie kantoren, etc. worden toegepast trainen

Door het creëren van dit profiel bedoeld we nauwlettend in de gaten van de academische route van de studenten die willen hun kennis verder in onderwerpen als media, geluid, beeld, webtechnologieën en multimedia-applicaties te houden.

 • Carriere vooruitzichten;
 • Applications / multimedia content productie technicus;
 • Technici voor bedrijven met de multimedia-component;
 • Beeld en geluid producenten;
 • Nieuwe technologieën producenten;
 • Ontwikkeling van web applicaties en producten.

leerresultaten

Studenten zijn voorzien van een gedegen theoretische en praktische opleiding in de IC-technologieën.

Ze zijn bereid om technische en management taken uit te voeren binnen organisaties of eenheden die zich bezighouden met of vertrouwen op het gebruik van IC-technologieën.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen