Keystone logo
Polytechnic Institute of Tomar Bachelor in elektrotechniek en computer engineering
Polytechnic Institute of Tomar

Bachelor in elektrotechniek en computer engineering

Tomar, Portugal

Request duration

Portugees

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Polytechnic Institute van Tomar Elektrotechnische en Computer Engineering

Elektrotechnische en Computer Engineering

Doelstellingen

De elektrotechnische en Computer Engineering degree (LEEC) is ontworpen om de studenten met een gedegen wetenschappelijke en technologische basis te bieden om de huidige en toekomstige eisen van de arbeidsmarkt. Afgestudeerden van deze opleiding worden aangeboden een breed scala aan carrièremogelijkheden wat zich vertaalt in een hogere arbeidsparticipatie.

Bestaande uit twee belangrijke gebieden (Industriële Automatisering en Energie), de mate gericht op het leveren van de eerste cyclus level professionals bereid zijn om taken met wetenschappelijke nauwkeurigheid en technologische actualiteit uit te voeren in de verschillende elektriciteit en elektronica-gerelateerde domeinen. Afgestudeerden van deze opleiding verwerven gevarieerde en veelzijdige vaardigheden om te bedenken, ontwerpen, plannen en systemen op gebieden als controle, automatisering, robotica, energie, machines, elektrische voertuigen, elektrische installaties, domotica, elektronica, telecommunicatie en de productie en het gebruik van elektriciteit uit te voeren .

Gedurende elk academiejaar, worden extra-klasse verrichte werkzaamheden, met name seminars, conferenties en excursies die sterk bijdragen aan de wetenschappelijke opleiding van studenten en hun contact met de industriële realiteit.

De richtlijnen programma plaatst speciale nadruk op R & D van toegepaste projecten in samenwerking met bedrijven, ondernemersorganisaties (Nersant), bedrijfsverenigingen (Acitofeba), industriële innovatie laboratorium (Line.ipt) en onderzoeksinstellingen (TI - Telecommunicatie Institute, en ISR - Instituut voor Systems and Robotics) als een strategische motor van de economische ontwikkeling, innovatie en groei van de productiecapaciteit.

professionele doelen

Afgestudeerden van dit programma zal worden voorbereid om hun professionele activiteiten ontwikkelen in een brede waaier van sectoren:

 • Telecommunicatie- en energiebedrijven;
 • Controle operators en geautomatiseerde productiesystemen;
 • Bedrijven die zich bezighouden met duurzame energie en energie-audit;
 • de verwerking van levensmiddelen, het vervoer en de consumer goods industrie;
 • Industriële systemen onderhoud operators;
 • Fabrikanten en leveranciers van elektrische en elektronische apparatuur;
 • Installatie, design en technologische ontwikkeling van bedrijven;
 • Software productie en onderhoud bedrijven;
 • Studie, project en consulting-eenheden;
 • Toezicht en normalisatie-instellingen;
 • Onderwijs, onderzoek en opleidingsinstellingen.

leerresultaten

Major / Branch in Energy: Afgestudeerden in Electronic en Computer Engineering hoofdvak in energie moet in staat zijn om te ontwerpen, te implementeren, te verkennen, te beheren en onderhouden van faciliteiten voor de levering, transformatie en het gebruik van energie te voldoen aan de veiligheidsvoorschriften, alsmede het ontwerp, selecteren en onderhouden van energie-apparatuur van de industriële eenheden en van elektronische, elektromechanische en automatiseringssystemen van extractieve, verwerking en technische installaties. Zij zullen ook competenties op gebieden als hernieuwbare energie, energie management en de kwaliteit en projectmanagement.

Major / Branch in Industrial Automation: Afgestudeerden in elektronica en Computer Engineering hoofdvak in automatisering zou kunnen ontwerp zijn, beheren, controleren en onderhouden van industriële systemen, namelijk geautomatiseerde productiesystemen, geautomatiseerde controle en toezicht op de processen, robotica controlesystemen en communicatiesystemen. Zij zullen ook bekend zijn met elektronische systemen, elektromechanische aandrijfsystemen, elektrische en telecommunicatiesystemen en project management.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Bachelor in slimme elektronische systemen
  • Riga, Letland
 • B.Eng (Hons) Electrical & Electronic Engineering - Advanced Standing
  • Ras Al-Khaimah, Verenigde Arabische Emiraten
 • BEng in elektrische en elektronische engineering
  • Johannesburg, Zuid-Afrika