Keystone logo
IPU New Zealand

IPU New Zealand

IPU New Zealand

Invoering

Bij IPU Nieuw-ZeelandWij staan ​​bekend om onze vriendelijke en multiculturele omgeving, en interdisciplinaire benadering van leren. Nieuw-Zeeland en internationale studenten gelijk leren leven en flexibel te werken in deze sterk veranderende wereld door hun studie aan IPU Nieuw-Zeeland.

Toegewijde docenten en ondersteunend personeel verder gaan dan de gebruikelijke niveau van de student zorg om ervoor te zorgen dat elke leerling krijgt de best mogelijke zorg en persoonlijke aandacht, vanaf het moment dat ze beginnen hun studie aan IPU Nieuw-Zeeland, Tot en met het vinden van hun ideale baan. U krijgt de unieke ervaring van het studeren naast zowel Nieuw-Zeeland en internationale studenten, terwijl het realiseren van uw leiderschap potentieel. U krijgt een breed scala aan inzetbare vaardigheden door middel van de vele clubs, commissies, evenementen en andere mogelijkheden.

Onze International Network bereikt wereldwijd en raadt u aan om andere culturen, andere zakelijke praktijken te ervaren en krijgen echt universeel vaardigheden en kennis.

Als een van de langst gevestigde private tertiaire instituten in Nieuw-Zeeland, IPU Nieuw-Zeeland is ervaren in het leveren van onovertroffen onderwijs, ondersteuning en toekomstige planning.

International Pacific University, Japan International Pacific University (IPU Japan), opgericht in 2007 in Okayama city, Japan, is een zus universiteit van IPU Nieuw-Zeeland. Hoewel een nieuw opgerichte universiteit, is het al bekend om zijn succes in het onderwijs en de sportvelden. Faculteit Duurzame Education for Future Generations IPU is de eerste in zijn soort in Japan en is met succes de opleiding van een groeiend aantal gecertificeerde kleuter-, basis- en voortgezet onderwijs. De Faculteit Lichamelijke Opvoeding beschikt over hooggekwalificeerd wetenschappelijk personeel, waaronder Olympische gouden medaillewinnaars en voormalige professionele atleten.

20-week Exchange Programme met IPU in Okayama, Japan

Elk jaar, studenten van de IPU Nieuw-Zeeland en IPU Japan deel te nemen aan de twee-weg uitwisseling programma, dat overschrijvingen tussen de twee instellingen mogelijk maakt. Uitwisselingsstudenten kunnen genieten van een verscheidenheid van het karakter-building ervaringen, door te voldoen en het vormen van relaties met nieuwe mensen en zich onder te dompelen in de culturele activiteiten.

Via het uitwisselingsprogramma met IPU Japan, Nieuw-Zeeland IPU Studenten kunnen:

Verbeter de Japanse taal en interculturele communicatie vaardigheden Breng ervaringen terug naar NZ academische credits naar hun IPU Nieuw-Zeeland graad Gain onderwijservaring als het bestuderen van de richting van een onderwijsbevoegdheid Ontwikkelen van sportieve vaardigheden in leading-edge faciliteiten

Locaties

  • Palmerston North

    IPU New Zealand, 57 Aokautere Drive, 4474, Palmerston North

    Vragen